Olleo Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Odwiedzilem dzis taka impreze i nawet mi sie podobalo, ale mam pewien niedosyt. Jako support do Monster Truckow byli zuzlowcy (parenascie sekund), quadowcy (pare minut), jakis gosc z odrzutowym wozkiem golfowym, jakis a'la nascar, ale z kapciem w prawym tylnym kole i pare rajdowek, w tym dwa Mitsu Evo ze stajni nie-ASO. Poniewaz kazdy jeden probowal pobic rekord w glosnosci wydechu (rzecz jasna nic nie przebilo melexa), to strasznie mi brakowalo bulgotu 3" H&S!!!!! Ponizej pare zdjec: Link to comment Share on other sites More sharing options...
akow Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 byłem widziałem, polecam...choć ja bardziej chciałem nowy stadion zobaczyć...ale źle nie było trza przyznać...a młody zachwycony był bo Adamka widział Link to comment Share on other sites More sharing options...
suberet Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Byłem na takiej imprezie 2 lata temu w Chorzowie. Super by było gdyby nie rycząca bez sensu muzyka, która zagłuszała nawet ryk silników. Jedynie odrzutowy quad był głośniejszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gforce Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 W Chorzowie było moim zdaniem lepiej, większy stadion i dłużej jeździli. Trzeci raz już chyba na to nie pojadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
radix99 Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 większa płyta w chorzowie chyba pozwalała im na więcej. ale w sobotę było i tak czadowo grave digger rulez 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts