Jump to content

Zwirownia Warszawa

Cysztof

Recommended Posts

tak zgadza sie...

Dacie jakies wskazowki jak tam dojechac i jak tam jest czy mam spedzic noc na google maps ? :mrgreen:

moze bym tam jutro wpadl strzelic pare popisow na szosie.. :lol:

Pisz do Octaviana on bedzie chyba jechał jutro.

virus12 tez !!

Byłem tam kilka dni temu z ciekawości, ale uciekłem po kilku dosłownie minutach. Pył i kurz jaki wzbiłem przesłonił niebo, zakrył pobliską stację kolejową i ograniczył widoczność do 1 metra. No i ruszyło mnie sumienie :oops:

W grupie byłoby pewnie raźniej, ale jutro, niestety, nie mogę...

Byłem tam kilka dni temu z ciekawości, ale uciekłem po kilku dosłownie minutach. Pył i kurz jaki wzbiłem przesłonił niebo, zakrył pobliską stację kolejową i ograniczył widoczność do 1 metra. No i ruszyło mnie sumienie :oops:

W grupie byłoby pewnie raźniej, ale jutro, niestety, nie mogę...

Ale chyba troche padało bedzie ciekawiej i mniej kurzu!!

W weekend startowałem z pilotem z Rembertowa i coś mi tam poopowiadał o tej miejscówce. Ogólnie najlepiej tam pojechać po deszczu, w innym przypadku za dużo pyłu. A co do niedzieli, to jak nie uda się wyjazd na Ułęż to czemu nie.

"siedzieliśmy" tam jakąś godzinę we wcześniejszą sobotę po południu, jak widać na filmikach było mało dyskretnie :wink: nikt tego nie pilnował, co potwierdza fakt że jakiś gość pakował sobie do samochodu worek żwiru :mrgreen:

Latałem tam kiedyś jak miałem jeszcze czarną corolle. Jak ją potem umyłem i zobaczyłem ile zrobiłem odprysków na progach, drzwiach i błotnikach to przysiadłem :|

Latałem tam kiedyś jak miałem jeszcze czarną corolle. Jak ją potem umyłem i zobaczyłem ile zrobiłem odprysków na progach, drzwiach i błotnikach to przysiadłem :|

No miałem właśnie takie obawy...

ja dlatego byłam tylko obsrywatorem :roll: bo szkoda mi było nowego lakieru yaseratti

Latałem tam kiedyś jak miałem jeszcze czarną corolle. Jak ją potem umyłem i zobaczyłem ile zrobiłem odprysków na progach, drzwiach i błotnikach to przysiadłem

Chlapacze aka fartuchy przeciwbłotne dużó pomagają. :roll:

Można także obkleić folią bezbarwną progi i drzwi do połowy. :roll: