Janusz Dudek Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 No i stało się! Podjęliśmy decyzję :-) Powiem tak… 7 stycznia… tor 'Kielce'… luźne jazdy pod czujnym okiem AL. oraz SJS. ;-) Co Wy na to? A tak na poważnie. Tego dnia planujemy zorganizowanie spotkania na torze. Nie będzie to klasyczne szkolenie SJS a raczej okazja aby w miłym towarzystwie zakosztować frajdy jaką może dawać dynamiczna jazda samochodem Na początku lekka rozgrzewka a następnie… fun! W tym jazdy na czas w stylu „Kryterium Toru”. Cały program planujemy na około 5 godzin. Koszt 200 zł. Dodam jeszcze, że tego dnia na torze pojawi się Leszek Kuzaj. Będzie on woził swoim Subarakiem zwycięzców konkursu House. Więc… będzie również na co popatrzeć :wink: Zapraszamy serdecznie. Może warto skrzyknąć się i… może dopiszą nam śniegi!!! Jestem do Waszej dyspozycji 8) jdudek@sjs.pl (12)411-66-39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Całkiem dobry pomysł Wstępnie bym się pisał. Jak rozumiem, mimo, że klasyczny SJS to nie będzie, to błędy będą wytykane by móc się poprawic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Dudek Posted December 15, 2005 Author Share Posted December 15, 2005 Ma się rozumieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Jeśli tylko uda mi się "wytrzeźwieć" po Sylwestrze - przyjedziemy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Jeszcze pytania ogranizacyjne: 1. Czy ilość miejsc jest ograniczona? 2. Czy należy się zapisywać wcześniej - jak dużo wcześniej? 3. Czy wpłaty muszą być również dokonane wcześniej - czy tak jak na ostatnim SJSie - mogą być na miejscu? 4. Czy jakiś ramowy program już powstał? Ile będzie jeżdżenia, a ile patrzenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 wstepnie ... jestem na TAK :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniqa Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 nooo..wreszcie jakiś cywilizowany termin...hmmm 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Jupii, od września czekałem na takie cuś 8) Piszę sie na oglądare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Chorela jasna... jak mnie z pracy do 7 stycznia zwolnią to się pojawię. .... i po co bylo wykorzystywać te dni urlopowe.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Dudek Posted December 15, 2005 Author Share Posted December 15, 2005 1. Czy ilość miejsc jest ograniczona? Planujemy max 10 os. tak aby samej jazdy było jak najwięcej. :-) Ale oczywiście jesli znajdzie się 11 osoba to nie będzie problemu ;-) 2. Czy należy się zapisywać wcześniej - jak dużo wcześniej? Tak. Będę czekał na zgłoszenia mailikiem. Ograniczona liczba miejsc sprawia, że warto wpisać się wcześniej. Na tę chwilę jest jeszcze sporo miejsc ;-) 3. Czy wpłaty muszą być również dokonane wcześniej - czy tak jak na ostatnim SJSie - mogą być na miejscu? Generalnie, wcześniejsza wpłata na nasze konto jest dla nas ostatecznym potwierdzeniem udziału. Często dochodziło do sytuacji gdy ktoś rezerwował miejsce a rano w dzień wyjazdu dochodził do wniosku, że jednak nie jedzie. A my odmawialiśmy innym :-( Dlatego musieliśmy wprowadzić taki system. 4. Czy jakiś ramowy program już powstał? Ile będzie jeżdżenia, a ile patrzenia? Dokładny harmonogram ustalimy pod koniec miesiąca gdyż wpływ na niego będzie miała liczba uczestników. Generalnie jednak na początku przeprowadzimy wstępne ćwiczenia z doskonalenia techniki jazdy a później jazdy w formie KJS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Pomysł fajny i wart przemyśleńia-wstępnie się piszę, zapytam jednak o inną kwestię: bardziej interesuje mnie normalny SJS II stopnia w warunkach zimowych - coś jest może planowane ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Ja będę na 90% Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaRy Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Johnny, świetna propozycja. Szkoda, że te Kielce są tak daleko ale może namówię Scoobiego i resztę to się kulniemy chociaż jednym Subarakiem. Tylko nie wiem czy po Sylwestrze w górach zdążymy wyjść na finansową prostą. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 jadę na 100% już wysłałem maila ze zgłoszeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Tylko nie wiem czy po Sylwestrze w górach zdążymy wyjść na finansową prostą. :wink: I tu, moj drogi, trafiles w sedno sprawy... :roll: Ale trzeba bedzie cos wykombinowac... najwyzej pojedziemy duuuza grupa jednym Subarakiem :wink: Np. piec osob w srodku, a Łaja do bagaja :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Jesli każdy (bez względu na stopeń SJS) może jechac to ja się piszę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinJ Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Wreszcie jakis rozsadny termin jestem za, w przeciągu tygodnia będe wiedzial na 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 No i stało się! Podjęliśmy decyzję :-) Powiem tak… 7 stycznia… tor 'Kielce'… luźne jazdy pod czujnym okiem AL. oraz SJS. ;-) Co Wy na to? Johnny Bi, ja powiem tak... Znowu mam Ci wklepac na torze? ;D Specjalnie odpale tylnopeda na te okazje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norveg Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Jesli każdy (bez względu na stopeń SJS) może jechac to ja się piszę! ja wysłałem już zgłoszenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Why Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 a Łaja do bagaja :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 .... ja bym malczanem poszturmował kielecki tor po raz drugi ale 8 stycznia w kraku mamy oes Pasternik przy Finale Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy a budżet bez sponsora znacznie ograniczony :? w związku z czym do kielc wybrałbym się jako widz a na pasternik jako zawodnik 8) .... .... ale Johnny, gratuluje pomysłu i męskiej decyzji ..... pozdr. matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Hmmm... A da się darmo? Bo wicie rozumicie, inteligencja budżetowa, prezenty na Święta, karp, Yaris, szampan na Sylwestra (bezalkoholowy)... no styczeń to jest kiepski miesiąc na wydatki... :roll: :wink: Chyba tylko jako widz... ale postaram się zajrzeć i uścisnąć dłonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Johnny!!!JAk będzie snieg to jadę!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Dudek Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 Johnny!!!JAk będzie snieg to jadę!!! AAAAAlex!!! No na kogo jak na kogo, ale na Ciebie to liczę najbardziej ;-) A śnieg... hmmmm... o tej porze roku to tor jest i tak dość konkretnie śliski!! To GWARANTUJĘ!!! A nie wierzącym mogę podesłać fotki z tym co da się wyczyniać nawet dzisiaj :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Fajnie by było, gdy się zjechało dużo Subaraków....Cieszę się,że BaRy przyjedzie :!: (kiedys cos napisąłem)Licze również na innych.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts