mati Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 http://www.pistonheads.com/news/default ... ryId=12692 mógłby być ciekawy gdyby wprowadzili go do produkcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Wow :shock: Zaje***ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Przeniosłem temat na Forum Główne, gdyż temat wydaje mi sie ciekawy i związany z Subaru :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norveg Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 ciekawe czy ujrzy światło dzienne :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Dla mnie to coś wygląda jak pomieszanie Audi z Oplem (może powinienem napisać Vauxhallem ?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Gdyby nastepna Impreza wyglada podobnie, to bylo by ciekawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaRy Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Nie wydaje wam się, że ten projekt leży blisko EVO X :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Nie wydaje wam się, że ten projekt leży blisko EVO X :?: No właśnie. Wyścig zbrojeń nabiera rumieńców. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Nie podoba mi sie :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComeToDaddy Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 wyglada jak ford. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Fajne ale szału nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekEl Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 BaRy, fajna fotka :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaRy Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 BaRy, fajna fotka :wink: Dzięki, fotka to zasługa potasa. Wszystkie zdjęcia mojego GTeka właśnie on robił, za co bardzo dziękuje potasek. Mam nadzieję, że jeszcze mu się nie znudził obiekt fotografowania. Zobaczymy co wyczaruje z tego co porobił w Bednarach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 BaRy, będę 389 osobą, która tp powie, ale .... naprawdę fajna fota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Panowie, nie wybrzydzajcie, chyba wiecie do czego zdolne jest Subaru Powinni zaoszczedzic kase i kupic gotowy projekt od Prodrive, w koncu ten samochod to prawie Impreza. Na nastepce obecnej Imprezy wolelibyscie ten samochod czy ten :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Ten drugi chyba nie ma kółek, jest jakiś poćwiartowany i w ogóle nie przypomina autka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 to pierwsze nawet mi sie podoba :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 ohyda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norveg Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 nie podoba mi się Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Impreza musi być "brzydka", mieć 4 drzwi i mieć "to coś". No i nie rzucać się w oczy. Ten się rzuca, i to nachalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted December 15, 2005 Author Share Posted December 15, 2005 musi być "brzydka", mieć 4 drzwi nie zgadzam się, 22B miała tylko dwoje drzwi i była piekna, tak samo jak STi Type R, i P1. No i nie rzucać się w oczy powiedz która Impreza Turbo nie rzuca się w oczy :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Hmmm no tak, właściwie masz rację, co do tych drzwi. Co do rzucania się w oczy - to, że forumowicze wypatrzą każde Subaru, w każdych warunkach nie znaczy, że one rzucają się w oczy ;-) Dla mnie zaletą Imprezy (a zwłaszcza Forysia) jest właśnie taka cichociemność. Jak postawisz na ulicy Imprezę i np. tego Otyliowego Chryslera albo podobnego amerykańskiego cudaka, to myślę, że właśnie to drugie będzie zwracało na siebie uwagę gawiedzi. A już najlepiej, jeśli chodzi o cichociemność, wygląda Lancer EVO, ze starszych generacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milek Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Hmmm no tak, właściwie masz rację, co do tych drzwi. Co do rzucania się w oczy - to, że forumowicze wypatrzą każde Subaru, w każdych warunkach nie znaczy, że one rzucają się w oczy ;-) Dla mnie zaletą Imprezy (a zwłaszcza Forysia) jest właśnie taka cichociemność. Jak postawisz na ulicy Imprezę i np. tego Otyliowego Chryslera albo podobnego amerykańskiego cudaka, to myślę, że właśnie to drugie będzie zwracało na siebie uwagę gawiedzi. A już najlepiej, jeśli chodzi o cichociemność, wygląda Lancer EVO, ze starszych generacji. Zupelnie sie z toba nie zgodze. Co jak co ale Impreza bardzo rzuca sie w oczy i mysle ze bardziej niz 300C i z pewnoscia nie jest "cichociemna" Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 He he, ja oceniam po reakcji mojej Mamy. Na widok np. Chryslera 300C mówi: "o, jakie ładne auto." A jak pokazałem Imprezę - "I to tak ci się podoba? Eeee...". Że o Forysiu nie wspomnę :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanap4 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 A ja uwazam, ze impreza jest jednym z bardziej rzucajacych sie w oczy autek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts