Jump to content

Prodrive P2

mati

Recommended Posts

BaRy, fajna fotka :wink:

Dzięki, fotka to zasługa potasa. :)

Wszystkie zdjęcia mojego GTeka właśnie on robił, za co bardzo dziękuje potasek. :D

Mam nadzieję, że jeszcze mu się nie znudził obiekt fotografowania. :)

Zobaczymy co wyczaruje z tego co porobił w Bednarach. :mrgreen:

Panowie, nie wybrzydzajcie, chyba wiecie do czego zdolne jest Subaru :lol:

Powinni zaoszczedzic kase i kupic gotowy projekt od Prodrive, w koncu ten samochod to prawie Impreza.

Na nastepce obecnej Imprezy wolelibyscie ten samochod

0511_subaru_b5_02_445.jpg

czy ten

prodrive_P2_side-L.jpg

:?:

musi być "brzydka", mieć 4 drzwi

nie zgadzam się, 22B miała tylko dwoje drzwi i była piekna, tak samo jak STi Type R, i P1.

No i nie rzucać się w oczy

powiedz która Impreza Turbo nie rzuca się w oczy :roll:

Hmmm no tak, właściwie masz rację, co do tych drzwi. Co do rzucania się w oczy - to, że forumowicze wypatrzą każde Subaru, w każdych warunkach nie znaczy, że one rzucają się w oczy ;-)

Dla mnie zaletą Imprezy (a zwłaszcza Forysia) jest właśnie taka cichociemność. Jak postawisz na ulicy Imprezę i np. tego Otyliowego Chryslera albo podobnego amerykańskiego cudaka, to myślę, że właśnie to drugie będzie zwracało na siebie uwagę gawiedzi.

A już najlepiej, jeśli chodzi o cichociemność, wygląda Lancer EVO, ze starszych generacji.

Hmmm no tak, właściwie masz rację, co do tych drzwi. Co do rzucania się w oczy - to, że forumowicze wypatrzą każde Subaru, w każdych warunkach nie znaczy, że one rzucają się w oczy ;-)

Dla mnie zaletą Imprezy (a zwłaszcza Forysia) jest właśnie taka cichociemność. Jak postawisz na ulicy Imprezę i np. tego Otyliowego Chryslera albo podobnego amerykańskiego cudaka, to myślę, że właśnie to drugie będzie zwracało na siebie uwagę gawiedzi.

A już najlepiej, jeśli chodzi o cichociemność, wygląda Lancer EVO, ze starszych generacji.

Zupelnie sie z toba nie zgodze. Co jak co ale Impreza bardzo rzuca sie w oczy i mysle ze bardziej niz 300C i z pewnoscia nie jest "cichociemna"