Jump to content

czy uppipe z sti bedzie pasowal do gt

namiot

Recommended Posts

jeżeli piszesz o STI New Age (2002-) i GT GC/F8 to zależy od turbiny jaką masz w GT, bo w niektórych przypadkach pasuje, a w niektórych nie.

jeśli się mylę, niech mnie poprawią ci co lepiej wiedzą......

witam czy uppipe z sti będzie pasował do gt i czy jest jakaś różnica w stosunku do gt szerszy ma kata czy coś podobnego

Z tego co wiem to up-pipów w GT, tym bardziej w starszych rocznikach raczej się nie rusza bo są przelotowe i o to chodzi. Up-pipy wymienia się w new age właśnie na takie przelotowe. W WRX-ach up-pipe nie jest przelotowy i podlega wymianie najczęściej razem z wydechem, nie wiem jak w STI.

witam czy uppipe z sti będzie pasował do gt i czy jest jakaś różnica w stosunku do gt szerszy ma kata czy coś podobnego

Z tego co wiem to up-pipów w GT, tym bardziej w starszych rocznikach raczej się nie rusza bo są przelotowe i o to chodzi. Up-pipy wymienia się w new age właśnie na takie przelotowe. W WRX-ach up-pipe nie jest przelotowy i podlega wymianie najczęściej razem z wydechem, nie wiem jak w STI.

W sti jest przelotowy up pipe

spoko jako bylem u ciebie robic remap gt 97 z apexi,chodzi mi o to ze mam założony 3 calowy i mi penkl i nie wiem czy jak założę oryginalny od gt czy coś się nie popsuje,ile ma średnicy z sti