namiot Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 witam czy uppipe z sti będzie pasował do gt i czy jest jakaś różnica w stosunku do gt szerszy ma kata czy coś podobnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 jeżeli piszesz o STI New Age (2002-) i GT GC/F8 to zależy od turbiny jaką masz w GT, bo w niektórych przypadkach pasuje, a w niektórych nie. jeśli się mylę, niech mnie poprawią ci co lepiej wiedzą...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
namiot Posted July 20, 2011 Author Share Posted July 20, 2011 mam td04 i chce wymienić jakiej średnicy jest ten z sti? jet większy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatLove Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 witam czy uppipe z sti będzie pasował do gt i czy jest jakaś różnica w stosunku do gt szerszy ma kata czy coś podobnego Z tego co wiem to up-pipów w GT, tym bardziej w starszych rocznikach raczej się nie rusza bo są przelotowe i o to chodzi. Up-pipy wymienia się w new age właśnie na takie przelotowe. W WRX-ach up-pipe nie jest przelotowy i podlega wymianie najczęściej razem z wydechem, nie wiem jak w STI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujak27 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 witam czy uppipe z sti będzie pasował do gt i czy jest jakaś różnica w stosunku do gt szerszy ma kata czy coś podobnego Z tego co wiem to up-pipów w GT, tym bardziej w starszych rocznikach raczej się nie rusza bo są przelotowe i o to chodzi. Up-pipy wymienia się w new age właśnie na takie przelotowe. W WRX-ach up-pipe nie jest przelotowy i podlega wymianie najczęściej razem z wydechem, nie wiem jak w STI. W sti jest przelotowy up pipe Link to comment Share on other sites More sharing options...
jako Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Poza twin scroll-em i twin turbo wszystkie seryjne uppipe są zamienne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatLove Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 W sti jest przelotowy up pipe Właśnie tego nie byłem pewny, a nie chciałem palnąć głupoty... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
namiot Posted July 20, 2011 Author Share Posted July 20, 2011 a czy ten z sti ma większa średnice od gt i czy ma ktoś do sprzedania Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 A po co Ci ta wieksza srednica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jako Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Żeby napsuć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
namiot Posted July 21, 2011 Author Share Posted July 21, 2011 spoko jako bylem u ciebie robic remap gt 97 z apexi,chodzi mi o to ze mam założony 3 calowy i mi penkl i nie wiem czy jak założę oryginalny od gt czy coś się nie popsuje,ile ma średnicy z sti Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 3-calowy uppipe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
namiot Posted July 21, 2011 Author Share Posted July 21, 2011 no nie wiem ile ma ale coś kolo tego ten chinski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts