loko111 Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Witam wszystkich jestem nowy na forum. Mam pytanie i pewnie przeczytam tu fachowe odpowiedzi. Jestem zainteresowany kupnem imprezy STI rok 2011 slyszalem ze silnik 2.5 litra we wczesniejszym wydaniu imprezy STi byl nieudany czy niedopracowany(jak zwał tak zwał) problem z uszczelka pod glowica i peknieciami na tłokach miedzy pierscieniami czy w najnowszym silniku imprezy STI poprawiono ten mankament? Z góry dziekuje za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 loko111, na poczatek trzeba sie przywitac tutaj viewtopic.php?f=1&t=101962&start=9450 potem to : viewtopic.php?f=26&t=106815&view=unread#unread potem to : search.php a jak niczego nie znajdziesz to pytanie zadajesz w technicznym !!!! tutaj : viewforum.php?f=21 -- 7 lip 2011, o 20:58 -- aha no i witamy na The Forum :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
loko111 Posted July 7, 2011 Author Share Posted July 7, 2011 Wielkie dzieki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasz_hugo Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Wiec jak jest w koncu z tym silnikiem.Sa zmiany na plus w STI 2011(podobno koncowka 2010 ma sie juz lepiej)???Sa na forum szczesliwi posiadacze STI 2011??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts