aflinta Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 http://moto.onet.pl/1300022,2217,artykul.html Ponad 40 aut zostało poddanych trzem rodzajom zderzeń: czołowemu (przy prędkości 64 km/h), bocznemu (50 km/h) i tylnemu (32 km/h). Testowano samochody małe, z klasy średniej oraz duże. Jeśli auto uzyskało wynik dobry we wszystkich trzech rodzajach zderzeń, wówczas zdobyło maksymalną ocenę (Gold Rating). Jeśli w pierwszych dwóch uzyskało wynik dobry, a w trzeciej zadowalający, wówczas ogólna ocena wynosi Silver Rating. W klasie samochodów dużych najwyższą ocenę (Gold Rating) uzyskały Ford 500 i Mercury Montego, a drugie wyróżnienie (Silver Rating) Audi A6. W klasie średniej Gold Rating zdobyły Saab 9-3 i Subaru Legacy, zas Silver Rating Audi A3, Audi A4, Chevrolet Malibu, Volkswagen Jetta i Volkswagen Passat. Wśród najmniejszych z testowanych modeli wyróżnienie Gold Rating uzyskała tylko Honda Civic w wersji sedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 No to od jutra mogę mocniej poszaleć Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 No to od jutra mogę mocniej poszaleć . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 bez sensu A3 nie jest w klasie A4 ani legacy, tylko w klasie golfa itp... i tak czuje sie bespiecznie w moim autku Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 To co, gr1zly, kiedy na jakąś czołówkę wyskakujemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek@klubsubaru.pl Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 a właśnie gr1zly, czemu się przesiadłeś na A3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekEl Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 bez sensu A3 nie jest w klasie A4 ani legacy, tylko w klasie golfa itp... i tak czuje sie bespiecznie w moim autku Jakby bylo jeszcze bezpiecznie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 na czolowke nie wyskakuje, a przesiadlem sie dla tego, że trafila sie dobra okazja i teraz mam szybsze, ekonomiczniejsze auto, brakuje mi czasem bulgoczacego boxera ale za to jak szczescie dopisuje to czasem wsiadam w STI Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek@klubsubaru.pl Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 gr1zly: dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 gr1zly, a co miales wczesniej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 gr1zly, a co miales wczesniej? RSa miał wcześniej, zobacz do galerii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 owoc widze ze ty bardzo dobrze poinformowany jestes Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 owoc widze ze ty bardzo dobrze poinformowany jestes Bo, gdy to pisałem, minutę wcześniej zaglądałem do twojego ogłoszenia i grzebałem w galerii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milek Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 gr1zly to ty masz 19 lat? :shock: No to niezle masz (miales) fury w takim wieku Audik normalnie powala na kolana. Jest sliczny. Mam kolege z takim samym autem tylko ze ze starszym grilem. Calkiem fajnie to jezdzi i do tego twoje jest S-line. Naprawde wypasne auto. Chipowales juz :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 gr1zly to ty masz 19 lat? :shock: No to niezle masz (miales) fury w takim wieku Hmm... nic mądrego nie powiem, ale jak się coś staje w życiu dostępne i można to zmieniać często ...to już tak bardzo nie cieszy ;-) Począwszy od kobiet, aż po samochody! :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Hmm... nic mądrego nie powiem, ale jak się coś staje w życiu dostępne i można to zmieniać często ...to już tak bardzo nie cieszy ;-) Począwszy od kobiet, aż po samochody! :] Eno, tu bym miał wątpliwości . Przemeq pewnie też . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 nie nie chipowalem, a znamiana nie byla planowana trafila sie super okazja i tyle:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts