FITNES Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Witam. 8) 1sierpnia 2001 jezdzimy na FJS na torze w Kielcach. Spotkania Nasze koleżeńsko - sportowe podobają się Wam i chcecie jezdzić,wiec robię co mogę :wink: . :!: Zapraszam. :!: Proszę o przemyślane zgłoszenia. Będzie też trochę treningowo-szkoleniowo :wink: ...jakieś szykany.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian.R Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Czy jest ograniczenie ilosci aut? Jezeli tak, to do ilu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 ograniczenie do 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian.R Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 ograniczenie do 18 Lista: 1) Sebastian.R Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 FITNES, a może kolega przejechać ale seatem i to alteą chce się pouczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 Jak uważa ,ze się coś nauczy przy Nas to oczywiście ,że tak... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Jak uważa ,ze się coś nauczy przy Nas to oczywiście ,że tak... :wink: Nauczy się, albo pozna czym tak naprawde jeździ. Tylko na torze można poznać czy auto skręca, hamuje, przyspiesza... Ja do Fitnesa też dupowozami jeździłem i odrazu było wiadomo co trzeba porawić/naprawić :wink: Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 strasznie mnie korci żeby moją serią przyjechać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 To jedź tylko nie sklep tam wszystkich bo to nie ładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 hahaha to sobie Premo, zażartowałeś :wink: przyjadą 400 konne bestie i będę ostatni ale pośmigam po śliskich Kielcach Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted July 6, 2011 Author Share Posted July 6, 2011 Jak uważa ,ze się coś nauczy przy Nas to oczywiście ,że tak... :wink: Nauczy się, albo pozna czym tak naprawde jeździ. Tylko na torze można poznać czy auto skręca, hamuje, przyspiesza... Ja do Fitnesa też dupowozami jeździłem i odrazu było wiadomo co trzeba porawić/naprawić :wink: Pozdro Ziom ! a co u Ciebie? kopę lat !.....zagladnij ,trzeba się spotkać ! oczywiście dzięki za rekomendacje. Szubaru,FJS to nie jazda o złote majty i rzadko mierzymy czasy,bardziej odstresowanie lub nauka,co kto woli... :wink: I tak nie przyjedziesz,tylko straszysz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Wpadne FIT napewno bo strasznie lubie Kielce tylko jak będe miał troszke więcej czasu :roll: Kielce są fajne bo skliskie, nie katuje się tak auta, opon i sprzęgła Niezdecydowanym polecam, nawet moja żonka/amatorka sobie nie raz pojeździła :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 I tak nie przyjedziesz,tylko straszysz ! prowokator :wink: strasznie lubie Kielce Kielce są fajne bo skliskie, nie katuje się tak auta, opon i sprzęgła zgadza się 8) będę kombinował Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpruszko Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 szubaru, na FJS i potem na SuperOes 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 potem na SuperOes 8) za mocni zawodnicy tam są dla mnie gpruszko, wybierasz się na FJS :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpruszko Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Niestety, w tygodniu raczej marna szansa :| Co do zawodników to owszem, z Evami nie powalczysz, ale z Subarakami - jak najbardziej 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teters Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 dobra, to sie dopisze do listy. Przyjade sti-em zeby szubaru mial kogo objezdzac Lista: 1) Sebastian.R 2) teters Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted July 12, 2011 Author Share Posted July 12, 2011 Fajnie,Sebek dobrze ,że będziesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 ja bede, typerem Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted July 18, 2011 Author Share Posted July 18, 2011 zobaczymy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -- 18 lip 2011, o 14:43 -- 1.Bartezz 2.koziołkrk 3.waszka-krk 4.ppowoli 5.ppowolik 6.sebastian.R 7.teters 8.konrade 9.lulek 10.adam. 11.Paweł Evo 12.Krist STI RA Będzie też treningowo-szkoleniowo trochę :wink: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 1.Bartezz 2.koziołkrk 3.waszka-krk 4.ppowoli 5.ppowolik 6.sebastian.R 7.teters 8.konrade 9.lulek 10.adam. 11.Paweł Evo 12.Krist STI RA 13.cybel Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Lista wstępna NIEPOTWIERDZONA: 1. Bartezz 2. koziołkrk 3. waszka-krk 4. ppowolik 5. ppowolik 6. sebastian.R 7. teters 8. Cybel GT STI 9. lulek 10. adam. 11. Paweł Evo 12. Krist STI RA 13. czort 14.Piotr 15.Maciek 16.pinch 17.devi -??? 18.Zibi 19.Jacek STI 20.MR Zuras Niektórzy są KONKRET określeni. Proszę więc o konkretne deklaracje..Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Lista wstępna NIEPOTWIERDZONA: 1. Bartezz 2. koziołkrk 3. waszka-krk 4. ppowolik 5. ppowolik 6. sebastian.R 7. teters 8. Cybel GT STI-potwierdzam 9. lulek 10. adam. 11. Paweł Evo 12. Krist STI RA 13. czort 14.Piotr 15.Maciek 16.pinch 17.devi -??? 18.Zibi 19.Jacek STI 20.MR Zuras Link to comment Share on other sites More sharing options...
teters Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Lista wstępna NIEPOTWIERDZONA: 1. Bartezz 2. koziołkrk 3. waszka-krk 4. ppowolik 5. ppowolik 6. sebastian.R 7. teters - potwierdzam 8. Cybel GT STI-potwierdzam 9. lulek 10. adam. 11. Paweł Evo 12. Krist STI RA 13. czort 14.Piotr 15.Maciek 16.pinch 17.devi -??? 18.Zibi 19.Jacek STI 20.MR Zuras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian.R Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Hmmmm wydawalo mi sie, ze wplacalem zaliczke. A to by bylo chyba potwierdzenie ;P Wiec ja potwierdzam. Ale licze na rozsadek i limit aut - kiedys przyjechalo jakies... 35? albo i wiecej. A deklarowalo sie z 15 (tylko nie pamietam kto organizowal wtedy), tylko nikt nie chcial z pozostalych wplacac zaliczki. A potem bylo glupio kogos wyprosic z toru jak juz przyjechal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts