TomK Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Witam chcę zalać do forka dzyszla Motul C3 5w30 X-clean na lato po 15kkm, ale jak widzą na all bardzo mało sprzedawców ma go w ofercie. Czy już nie jest produkowany, nie chce kupować u niezaufanych sprzedawców? Jeśli wychodzi z produkcji, to jaki zastosować w zamian? Wcześniej zalałem (po 5kkm) 5w30 eco-clean z normą C2, jednak dla lepszej ochrony DPF-a chciałbym spróbować z normą c3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Motul C3 5w30 X-clean c3. Kupuję bez problemu w Łodzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomK Posted June 25, 2011 Author Share Posted June 25, 2011 zakupiłem, jednak mój stały dostawca miał na stanie. Jest teraz wersja Motul 8100 x-clean + C3 5w30. Jest widoczny napis na przodzie etykiety normy ACEA: C3 Składkowo chyba to samo co wersja bez + Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzdyl Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 nie zauważyłem wcześniej tego wątku, ale może komuś przyda się ta informacja: ASO Subaru Technotop w Lublinie ma w ofercie różne rodzaje olejów Motul (są na wystawie w sklepie i do bieżącej wymiany) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts