marynarz77 Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 drodzy formulowicze , mam legacy 1996 rok i zaczelo cieknac z maglownicy wyciek jest bardzo maly ale denerwuja mnie plamy na ulicy , i chcialbym sie poradzic co z tym fantem zrobic , mam link i potrzebuje pomocy czy taka owa maglownica bedzie pasowac do mojego subaraka pozdrawiam http://moto.allegro.pl/wyprz-przekladni ... 75963.html z ogloszenia jest nowa a niechce jakiejs uzywki chyba ze nie bede mial wyjscia Link to comment Share on other sites More sharing options...
okeyten Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 nadaj do nich VIN, skoro sprzedają to powinni Ci dobrać magiel do modelu. A TUTAJ możesz odszukać sobie Part Number i sprzawdzić czy sie zgadza. W Słupsku /LAUBER/ robią też regeneracje, poszukaj w wątkach o maglownicach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk82 Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 na delikatny wyciek z maglownicy podobno dobry jest preparat: White Shepherd Power Steering Stop Leak poszukaj go i dolej do maglownicyo ile masz naprawde drobny wyciek. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Wlej Lucasa (koszt 50pln) może zatrzyma wyciek, kup nową przekłądnię: w ASO, używke z gwarancja rozruchową lub tzw. zamiennik jak znajdziesz, ale nie baw się w w jakąś lipną regenerację, ostatnio ktoś na forum to już przerabiał, chyba Morgiana.... , nie bangla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
okeyten Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 ale nie baw się w w jakąś lipną regenerację, ostatnio ktoś na forum to już przerabiał... tak to czasami bywa ale jest też sporo postów osób zadowolonych , zresztą ten link co podał marynarz77 to też zdaje się Lauber tyle, że jeszcze przez pośrednika Link to comment Share on other sites More sharing options...
marynarz77 Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 dzieki za pomoc bede w tym kierunku dzialal ale raczej zdecyduje sie na nowa czesc (maglownice )a ztym olejem to powalcze tylko prosze o jakies konkretne dane tego oleju a jesli to nie zadziala to bedzie nowka sztuka , pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Kup zestaw naprawczy OEM SUBARU , za ok 250-300zł , i daj komuś kto ma pojecie i niech wymieni, i masz świety spokój Link to comment Share on other sites More sharing options...
okeyten Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Panie Edwinie, a "Ten" zestaw podchodzi do każdego magla Legacy czy tych zestawów jest więcej dedykowanych do różnych modeli ? Wiem, iż od My06 był zestaw ""przewodów - naprawczy", ale nie podchodził on do starszych modeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Panie Edwinie, a "Ten" zestaw podchodzi do każdego magla Legacy czy tych zestawów jest więcej dedykowanych do różnych modeli ?Wiem, iż od My06 był zestaw ""przewodów - naprawczy", ale nie podchodził on do starszych modeli. Na "Pana" to trzeba mieć wygląd i pieniądze :wink: Zestaw trzeba zamówić pod konkretny numer VIN i musi pasowac ( jesli przekładnia oczywiście nie była zmieniana ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
okeyten Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 , dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts