Jump to content

wymiana maglownicy

marynarz77

Recommended Posts

drodzy formulowicze , mam legacy 1996 rok i zaczelo cieknac z maglownicy wyciek jest bardzo maly ale denerwuja mnie plamy na ulicy , i chcialbym sie poradzic co z tym fantem zrobic , mam link i potrzebuje pomocy czy taka owa maglownica bedzie pasowac do mojego subaraka pozdrawiam

http://moto.allegro.pl/wyprz-przekladni ... 75963.html

z ogloszenia jest nowa a niechce jakiejs uzywki chyba ze nie bede mial wyjscia

nadaj do nich VIN, skoro sprzedają to powinni Ci dobrać magiel do modelu.

A TUTAJ możesz odszukać sobie Part Number i sprzawdzić czy sie zgadza.

W Słupsku /LAUBER/ robią też regeneracje, poszukaj w wątkach o maglownicach.

na delikatny wyciek z maglownicy podobno dobry jest preparat:

White Shepherd Power Steering Stop Leak

poszukaj go i dolej do maglownicyo ile masz naprawde drobny wyciek.

Pozdrawiam

Wlej Lucasa (koszt 50pln) może zatrzyma wyciek, kup nową przekłądnię: w ASO, używke z gwarancja rozruchową lub tzw. zamiennik jak znajdziesz, ale nie baw się w w jakąś lipną regenerację, ostatnio ktoś na forum to już przerabiał, chyba Morgiana.... :twisted::lol: , nie bangla...

ale nie baw się w w jakąś lipną regenerację, ostatnio ktoś na forum to już przerabiał...

tak to czasami bywa ale jest też sporo postów osób zadowolonych :P , zresztą ten link co podał marynarz77 to też zdaje się Lauber tyle, że jeszcze przez pośrednika

dzieki za pomoc bede w tym kierunku dzialal ale raczej zdecyduje sie na nowa czesc (maglownice )a ztym olejem to powalcze tylko prosze o jakies konkretne dane tego oleju a jesli to nie zadziala to bedzie nowka sztuka , pozdrawiam

Kup zestaw naprawczy OEM SUBARU , za ok 250-300zł , i daj komuś kto ma pojecie i niech wymieni, i masz świety spokój :D

Panie Edwinie, a "Ten" zestaw podchodzi do każdego magla Legacy czy tych zestawów jest więcej dedykowanych do różnych modeli ?

Wiem, iż od My06 był zestaw ""przewodów - naprawczy", ale nie podchodził on do starszych modeli.

Panie Edwinie, a "Ten" zestaw podchodzi do każdego magla Legacy czy tych zestawów jest więcej dedykowanych do różnych modeli ?

Wiem, iż od My06 był zestaw ""przewodów - naprawczy", ale nie podchodził on do starszych modeli.

Na "Pana" to trzeba mieć wygląd i pieniądze :wink: :mrgreen:

Zestaw trzeba zamówić pod konkretny numer VIN i musi pasowac ( jesli przekładnia oczywiście nie była zmieniana )

:D