todob Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Hmm...to tyle w temacie A poważnie czy przepłać za moją ulubioną markę czy zainwestować w Daihatsu? Żona ma trzy drzwiowe polo z 98 r. bez klimy a w domciu od kwietnia drugie dziecko więc należy zainwestować w pięcio drzwiowe z klimą. Wchodzi w grę hmm i tu bez śmiechu skoda fabia I lub II, toyota yaris, corolla, hyundai getz no i w ostateczności mazda 2 rocznik od 2008 r. Fakt myślałem o Justynce co by mieć drugie dziecko w stajni na S no ale cena.... Więc wypatrzyłem ciekawe daihatsu ( nawet z gazem ooooo )co może uchodzić lub tez jest Justynką. No to tyle...może jakieś sugestie... generalnie chodzi o to aby w bagażniku wózek się zmieścił, jeździło, mało paliło bo za rok do pracy do miasta. Pozdrawiam Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Corolla będzie największa i najbezpieczniejsza, tylko za te same pieniądze ciut starsza niż pozostałe typy - ja bym się chyba na nią decydował Link to comment Share on other sites More sharing options...
mln Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Sirion jest spoko, ale gdybym miał sam coś z tego zestawu wybrać, to też stawiałbym na corollkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
todob Posted June 10, 2011 Author Share Posted June 10, 2011 Też się skłaniam ale corollka to co najmniej 27.000 zł z przebiegiem bliskim 200kkm. Co prawda to o niczym nie świadczy ale mentalnie trochę gryzie. No i najczęściej po flotowe.....co prawda to tez o niczym nie świadczy no ale.... Z drugiej strony po polo to trochę za duża ( chociaż nasz 5 letni wózek wejdzie jak w masło ) chociaż mojej się podoba itd i itp......więc mam dylemat blondynki Chciałbym mieć coś oryginalnego ale to się kłóci z racjonalnością..... więc tak sie już decyduję na zmianę wozu od miesiąca Pozdro T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts