ggggtt Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Zanim udam sie z mą lubą na właściwe wakacje, chcemy wyskoczyć w lipcu gdzieś na weekend - padło na Morze. Gdzie pojechać, aby spędzić ten weekend w ciszy i spokoju, bez bydła, aby nie odpoczac w ten weekend? Szukamy jakiejs malej miejscowosci z w miare pusta plaza, bez tlumu turystow, dyskotek, barow itp. Jezeli przy okazji znacie jakis pensjonat godny polecenia, rowniez poprosze o Wasze typy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cysztof Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Jastarnia/Jurata Link to comment Share on other sites More sharing options...
wąż Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Piaski na Mierzei Wiślanej, totalne odosobnienie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristof Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Karwienskie Blota II Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggggtt Posted June 9, 2011 Author Share Posted June 9, 2011 Bylem kiedys w Jastarni i o ile dobrze pamietam to bylo tam sporo osob. Piaski i Blota wezme pod uwage 8) Jeszcze jakies pomysly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazi666 Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Wczesnije kawałek Kuznica ... nie ma wypasu ale jest miło i przyjemnie jest gdzie pospacerowac i ludzi tez mało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subarutux Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Dąbki koło Darłowa są dość spokojnym miejscem (a przynajmniej takie były kilka lat temu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazi666 Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Dąbki koło Darłowa są dość spokojnym miejscem (a przynajmniej takie były kilka lat temu). Już nie bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simonts Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Jak juz ktos wspomnial rowniez polecam Kuznice,nie tylko dlatego ze tu mieszkam heh,jezeli chodzi o puste plaze,spacery i spokojny pobyt to idealne miejsce,jak bys sie zdecydowal-noclegi moge polecic na PW,pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgiana Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 mazi666, nie myl Dąbek z Dębkami :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zacier Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 mył Dąbek Ja często myję dąbek a nawet i żołędzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgiana Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 buaaahahahahha, juz poprawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Action Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 nie wierze, że jeszcze nikt Chałup nie propsował !!! Kuźnica też spoko ale plaża ładniejsza w Chałupach - sorry simonts Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggggtt Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 Nie wiem czemu, ale Chalupy kojarza mi sie z tlumami :roll: :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyzo Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 może ktoś z forumowiczów ma pensjonacik nad morzem? wybieram się z małżonką - najchętniej od 18 do 25.06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zacier Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Ja jeżdżę do Białogóry Link to comment Share on other sites More sharing options...
odrobina Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Ja jeżdżę do Białogóry polecam pol godziny drogi na zachod, jezel komus nie przeszkadza dluzszy spacer przez wydmy, jedna smazalnia i totalne odludzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
cart Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 nie wierze, że jeszcze nikt Chałup nie propsował !!! aby spędzić ten weekend w ciszy i spokoju Może dlatego ;] Jeśli chodzi o półwysep to Kuźnica lub Jurata będzie i cisza i spokój. Ewentualnie jakieś pensjonaty w Jastarni ale na uboczu np. okolice ulicy Sztormowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Action Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 nie wierze, że jeszcze nikt Chałup nie propsował !!! aby spędzić ten weekend w ciszy i spokoju Może dlatego ;] Jeśli chodzi o półwysep to Kuźnica lub Jurata będzie i cisza i spokój. Ewentualnie jakieś pensjonaty w Jastarni ale na uboczu np. okolice ulicy Sztormowej. mam na myśli Chałupy od tabliczki do tabliczki...albo nawet za ostatnią tabliczką. Sądząc po Twoim awatarze i tym co piszesz dla Ciebie Chałupy zaczynają się tam gdzie kończy się Władysławowo 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cart Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Ja akurat latam na Maszo w Jastarni właśnie dlatego że jest tam w miarę spokojnie i mniej ludzi. Chałupy jako miasteczko też zrobiły się tłoczne i nie jest tam już tak spokojnie jak kiedyś. Końcówka Chałup faktycznie jest trochę spokojniejsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadio Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Ja jeżdżę do Białogóry polecam pol godziny drogi na zachod, jezel komus nie przeszkadza dluzszy spacer przez wydmy, jedna smazalnia i totalne odludzie O ile kiedyś Białogóra wydawała mi się dziurą gdzie kończy się asfalt, to faktycznie w kierunku zachodnim - np. Lubiatowo - jest jeszcze spokojniej (różnica mniej więcej taka jak między Karwią a Białogórą). Co do dojazdu na plażę najlepiej rowerami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czerech Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 to ja się dołączę do tematu. Może ma ktoś namiar na jakieś fajne miejsce w górach świętokrzyskich? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subarutux Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Polecam noclegi w "Dolinie Łysicy" w Św. Katarzynie → http://www.dolinalysicy.wczasywpolsce.pl/. Pokoje na parterze, od strony lasu, są ciche i powietrzne. Blisko do szlaku na Łysicę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odrobina Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Ja jeżdżę do Białogóry polecam pol godziny drogi na zachod, jezel komus nie przeszkadza dluzszy spacer przez wydmy, jedna smazalnia i totalne odludzie O ile kiedyś Białogóra wydawała mi się dziurą gdzie kończy się asfalt, to faktycznie w kierunku zachodnim - np. Lubiatowo - jest jeszcze spokojniej (różnica mniej więcej taka jak między Karwią a Białogórą). Co do dojazdu na plażę najlepiej rowerami. Jeszcze ciut dalej. Sasino/Zielonka/Ulinia-Stilo... do tego ponoć restauracja u ewy jedna z lepszych w województwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
cart Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 to ja się dołączę do tematu. Może ma ktoś namiar na jakieś fajne miejsce w górach świętokrzyskich? Idealne pytanie w temacie "na weekend nad morze" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts