GRB Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Kupiłem właśnie WRX'a i alarm nie działa - ogólnie został odpięty, żeby można było normalnie jeździć, bo z tego co mówił sprzedawca, włączał się sam z siebie :/. Szukam kogoś w Warszawie kto by mi to ogarnął w przystępnej cenie 8) . Jest to oryginalny alarm US. Dodatkowo, jak zamykam samochód kluczykiem to zamykają się tylko drzwi kierowcy, natomiast w środku po włączeniu stacyjki działa guzik od zamka centralnego i zamyka/otwiera wszystkie drzwi - co może być przyczyną, że z kluczyka nie działa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Wiem że odkopuję trochę temat, ale dopiero zauważyłem że było coś w czym mógł bym pomóc. Jak tam problem rozwiązany? Są dwie opcje: 1. Rozebrać centralkę i przylutować wszystkie styki (możliwe że jest gdzieś zimny lut). Tak było u mnie w imprezie z tym że w nieoryginalnym alarmie. 2. Jeśli masz pilota to założyć nieoryginalny alarm i wykorzystać wiązkę z centralki Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRB Posted December 5, 2011 Author Share Posted December 5, 2011 Tak już rozwiązany , dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts