kwiacior Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Cześć, Noszę się z zakupem auta i nie ukrywam, że opcja przewiduje również Legacy, ale z silnikiem trzylitrowym. Z racji, że bardzo dużo podróżuję - ok. 6 tyś km miesięcznie potrzebuję komfortowego auta ze stałym napędem na dwie osie, z automatyczną przekładnią i zapasem mocy, aczkolwiek będę musiał je sprofanować LPG, stąd moje pytanie, czy ten silnik nie wykazuje żadnych przeciwskazań do zgazowania ????? PS. przeglądałem posty, ale nie znalazłem nic konkretnego stąd moje pytanie. Z góry dzięki za wskazówki. EDIT. oczywiście chodzi o H6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukaszWRX Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 kwiacior, do H6 LPG raczej nie jest polecane :!: Radze przejzec watek o LPG tam sie dowiesz co i jak 8) A pozatym witamy na The Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwiacior Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 Już wszystko wiem co i jak Nic tylko szukać 2.5GT wytrwale Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukaszWRX Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Szybko sie uczysz Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
haubi65 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 2,5 T na LPG z pelnym wykorzystaniem mocy gut luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minio_78 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 ...jeśli chodzi o zużycie paliwa to 3.0 nie jest złe uwarzam... silnik ładnie pracuje, ale fakt buta troche brakuje... no i hamulców... Co fajne to że nic sie tu nie psuje, oby tak dalej. 2.5 turbina napewno wiecej frajdy daje. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts