herrkam Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 w związku z tym iż po pożegnaniu z Myszą jestem bez Subaru Turbo BENZYNA szybka ankietka co robic dalej. Myslałem o porsche wiatrakowym i jakichs dziwnych autach innych ale jednak milość od pierwszego "boka" jest najsilniejsza na razie nie myslę JESZCZE o 22B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Porsche 911 Turbo tak z 2007 i z "ceramika", mialem okazje jechac takim, nie pozalujesz :wink: Ale za sonduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted May 27, 2011 Author Share Posted May 27, 2011 hehe ceramika to potem jakieś chore ceny wymiany, poza tym szukam auta wekendowego więc nie ma az takich strasznych wymogów :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Chyba Ci to za bardzo nie pomoze przy wyborze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 herrkam, ceramika jest niemal wieczna, moj ojciec ma w Cayenne i ma przejechane 40k i zadnego zluzycia na tarczy ! nawet milimetra, ale za to sexy piszczy :wink: Cos ci wkleje potem jakie spalanie uzyskałem z Warszawy do Bochni jadac srednio 130 km/h ... po przesiadce do STi myslalme ze jest zepsuty Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 poza tym szukam auta wekendowego więc nie ma az takich strasznych wymogów STI 2012 Spec. A :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Po Plejadach będzie Ci łatwiej podjąć decyzje ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztov Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Auto weekendowe? Bierz Pan Porke z wiatrakiem. 997 Turbo jest fenomenalne, a 997FL PDK jest niewiarygodne. Oba Ci polecam z całego serca - są niezawodne kiedy się odpowiednio je traktuje, są niewiarygodnie szybkie, trakcja zwala z nóg, lekkość i zwinność też. Same superlatywy. No i przede wszystkim można tym normalnie jeździć - bułki, a nawet małe dzieci zmieszczą się na tylnych siedzeniach. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wąż Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 ja głosuję za rajdówką na bazie RA 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 a gdzie FTZ MY2011? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted May 27, 2011 Author Share Posted May 27, 2011 a gdzie FTZ MY2011? rozmysliłem się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto555 Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Bierz pan doinwestowane evo 9 ...lub Imprezę spec C 05-07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted May 27, 2011 Author Share Posted May 27, 2011 Roberto555 evo? niee chcę miec prawdziwy samochód... jeżeli chodzi o pozostałe opcje to są tylko takie jak napisałem...i w zamyśle graal jakiego juz na forum poszukują :arrow: 22B :wink: -- 27 maja 2011, o 16:01 -- AŻEBY NIE PRZEDŁUŻAĆ ANKIETĘ ZAKOŃCZYMY 02 CZERWCA o godzinie 20.00 :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 herrkam, nowe wypiera stare / nie "reanimuj" aut - masz możliwość, promuj nowe... (tak głosowałem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 poza tym szukam auta wekendowegoale znaczy że co że z namiotem, grillem, dmuchanymi materacami chcesz jeździć z rodziną nad jezioro? :shock: Bierz jakiegoś Vana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 spec C TYPE RA-R tylko przekladke zrobic i juz :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted May 27, 2011 Author Share Posted May 27, 2011 herrkam, nowe wypiera stare / nie "reanimuj" aut - masz możliwość, promuj nowe... (tak głosowałem) w sumie też tak myslę...jednak szkoda było MYSZĄ upalać i to mnie skłania do projektu oldschool :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKmotors Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Jakby była opcja FTZ, to wszyscy by zagłosowali na nią, i sonda by nie wyjaśniła problemu . Albo by wyjasniła na zawsze . Rajdówka... Klatka, etc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogii Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 herrkam, bedzie okazja napic sie rudej na myszach jak po auto przyjedziesz T8lek Ci znajdzie taka okazje, ze z podziwu nie wyjdziesz, zobaczysz ma chlopak talent, dzieki temu zwiedzam wyspe na jego koszt Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted May 27, 2011 Author Share Posted May 27, 2011 w sumie pracujemy nad tym powoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercooles Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Wybór ja bym ograniczył do nowego Sti albo rajdówkę. Jężeli szkoda Ci było Myszy do upalania a planujesz to robić to rozwiązanie jest jedno albo budować albo zadzwonić do Carfita on kiedyś miał budę z Spec C i ją fajnie uzbroić Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted May 27, 2011 Author Share Posted May 27, 2011 hercooles...albo brand new albo old school nic posredniego nie będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lewen Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Kup coś starego, w tygodniu bedziesz naprawial, a w weekend jezdzil! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JD555 Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 albo brand new albo old school nic posredniego nie będzie Old school ma dusze 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAF Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 jak tylko na weekand to Porsche Boxter Spyder albo Caterham R500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts