Jump to content

Jakie Subaru ??

herrkam

Recommended Posts

w związku z tym iż po pożegnaniu z Myszą jestem bez Subaru Turbo BENZYNA szybka ankietka co robic dalej. Myslałem o porsche wiatrakowym i jakichs dziwnych autach innych ale jednak milość od pierwszego "boka" jest najsilniejsza :mrgreen:

na razie nie myslę JESZCZE o 22B :twisted:

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

herrkam, ceramika jest niemal wieczna, moj ojciec ma w Cayenne i ma przejechane 40k i zadnego zluzycia na tarczy ! nawet milimetra, ale za to sexy piszczy :wink: :mrgreen:

Cos ci wkleje potem jakie spalanie uzyskałem z Warszawy do Bochni jadac srednio 130 km/h ... po przesiadce do STi myslalme ze jest zepsuty :mrgreen:

Auto weekendowe? Bierz Pan Porke z wiatrakiem. 997 Turbo jest fenomenalne, a 997FL PDK jest niewiarygodne. Oba Ci polecam z całego serca - są niezawodne kiedy się odpowiednio je traktuje, są niewiarygodnie szybkie, trakcja zwala z nóg, lekkość i zwinność też. Same superlatywy. No i przede wszystkim można tym normalnie jeździć - bułki, a nawet małe dzieci zmieszczą się na tylnych siedzeniach. :wink:

Roberto555 evo? niee chcę miec prawdziwy samochód... :twisted: jeżeli chodzi o pozostałe opcje to są tylko takie jak napisałem...i w zamyśle graal jakiego juz na forum poszukują :arrow: 22B :wink:

-- 27 maja 2011, o 16:01 --

AŻEBY NIE PRZEDŁUŻAĆ ANKIETĘ ZAKOŃCZYMY 02 CZERWCA o godzinie 20.00 :!:

poza tym szukam auta wekendowego
ale znaczy że co że z namiotem, grillem, dmuchanymi materacami chcesz jeździć z rodziną nad jezioro? :shock: Bierz jakiegoś Vana :P

herrkam, nowe wypiera stare / nie "reanimuj" aut - masz możliwość, promuj nowe... (tak głosowałem)

w sumie też tak myslę...jednak szkoda było MYSZĄ upalać i to mnie skłania do projektu oldschool :roll:

herrkam, bedzie okazja napic sie rudej na myszach jak po auto przyjedziesz :twisted:

T8lek Ci znajdzie taka okazje, ze z podziwu nie wyjdziesz, zobaczysz :mrgreen: ma chlopak talent, dzieki temu zwiedzam wyspe na jego koszt :P:mrgreen:

Wybór ja bym ograniczył do nowego Sti albo rajdówkę:).

Jężeli szkoda Ci było Myszy do upalania a planujesz to robić to rozwiązanie jest jedno albo budować albo zadzwonić do Carfita on kiedyś miał budę z Spec C i ją fajnie uzbroić:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...