0SauroS0 Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Kontynuując wątek z działu Kupię/Sprzedam... Jest kilku chętnych na podmianę (chociażby tymczasowo) swoich catbacków, więc proponuję zrobić w tej sprawie mini spot. Posłuchamy, pooceniamy, przynajmniej każdy sobie wyrobi zdanie co i jak brzmi Spotkanie pierwsze: środa, godzina 20:00, parking na pl. teatralnym. Spotkanie drugie, w mniejszym gronie: piątek, godzina 20:00, parking na pl. teatralnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 ja w piątek odpadam... ale środa dalej mi pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioreX Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Mi środa bardzie pasuje również, może Torwar ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 towar też fajna miejscówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
0SauroS0 Posted May 23, 2011 Author Share Posted May 23, 2011 Dobra, z wiadomości które dostałem wniosek jest prosty Większości pasuje środa, więc ustalamy spotkanie na: środa 20-ta pl. Teatralny. A z resztą chętnie spotkam się również w piątek. Więc drugi termin: 20-ta, pl. Teatralny Do zobaczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinek76 Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Dla mnie piątek. W środę mała szansa, ale spróbuję. Niech każdy sobie wydrukuje dużą kartkę z opisem co ma za wydech i położy w widocznym miejscu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowalk Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Mi pasuje środa o 20 .... niestety nie przyjadę samochodem .... wiesz czemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pafcik Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 fajny pomysł, postaram się być tym bardziej że myślę o zmianie końcowego, Link to comment Share on other sites More sharing options...
California Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 To ja też spróbuję wpaść w środę i posłuchać, z racji że właśnie szukam dla siebie jakiegoś wydechu. Rozumiem, że spotkanie na Pl. Teatralnym a potem przejazd gdzieś indziej? Bo wiecie, mogą znaleźć się ludzie, którym może przeszkadzać hałas boxerów pod Teatrem Wielkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Doctor Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 ja koncze prace po 19 to moze poczekam do 20 i sie zjawie i posluchacie wydechu mojego tramwaju lub autobusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 jutro to nie dam rady, ale w piątek to może i bym się zjawił i chętnie porównam Ultera z czymś innym 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinek76 Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 0SauroS0, daj mi do siebie numer, bo trening kończę o 20, zanim się wykąpię i ogarnę to będzie grubo po 20, więc zadzwonię sobie w razie jakbyście się gdzieś przenieśli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT-B Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 to może i ja wpadne na koncert Link to comment Share on other sites More sharing options...
0SauroS0 Posted May 25, 2011 Author Share Posted May 25, 2011 UWAGA! Zmiana miejscówki! Jadę sobie rano do pracy. Przejeżdżam przez teatralny a tu :shock: W związku z powyższym, tak jak zaproponował JunioreX zmieniamy miejscówkę na TORWAR- parking główny, od strony Czerniakowskiej. Jeszcze podam Wam swój nr na wszelki... 519 - zero_sześć_sześć - 0_osiem_dziewięć Pozdr i do zobaczenia o 20:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioreX Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Do zobaczonka o 20:00 na Torwarze -- Cz maja 26, 2011 10:45 am -- Dzięki chłopaki za sympatyczny spocik i za narobienie hałasu w tunelu , czekamy na filmiki Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 mnie jutro jednak nie będzie ale w sobotę nakręcę filmik i wrzucę 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinek76 Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Dzięki za spotkanie chłopaki. 0SauroS0, jutro też się spotykamy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0SauroS0 Posted May 26, 2011 Author Share Posted May 26, 2011 Ja również dziękuję, szczególnie że uważam je za bardzo udane Czekam na filmy i zdjęcia.... jutro też się spotykamy? Pewnie Proponuję to samo miejsce i czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 cinek76 napisał(a):jutro też się spotykamy? Pewnie Proponuję to samo miejsce i czas. O ta ja bym się pisał. Z pracy na Torwar mam całkiem blisko. Poburczeć nie poburcze, ale z miłą chęcią podelektuje się bulgotem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT-B Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Dzięki również, miejscówka bardzo dobra - tunel zawsze pod ręką 0SauroS0, dobrze, że nie zaczeliśmy wracać 5 minut wcześniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
0SauroS0 Posted May 26, 2011 Author Share Posted May 26, 2011 Dzięki również, miejscówka bardzo dobra - tunel zawsze pod ręką 0SauroS0, dobrze, że nie zaczeliśmy wracać 5 minut wcześniej Ja miałem wrażenie, że próbują nas dogonić, ale ich przystopowali przy włączaniu się do ruchu Tak czy inaczej mieliśmy fart. Możemy te pieniążki przeznaczyć na paliwo Apropo tunelu. Sorry za "pracę kamery", ale ciężko się biegi zmienia nagrywając jednocześnie, tą samą ręką film telefonem http://www.youtube.com/watech?v=j1SXqyw5688 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeusz Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Apropo tunelu. Sorry za "pracę kamery", ale ciężko się biegi zmienia nagrywając jednocześnie, tą samą ręką film telefonem http://www.youtube.com/watech?v=j1SXqyw5688 piękny widok Link to comment Share on other sites More sharing options...
wąż Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 może i ja podjadę towarzysko 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinek76 Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Wieczorem wrzucę materiały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Dziś jest spot w Galmoku. W piątek wyjeżdżam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts