ogs Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Dzisiaj w programie POD NAPIECIEM na TVN byl chlopak - Oskar, lat 16... W skrocie wkleje Wam o co chodzi: "Jeszcze rok temu 16-letni Oskar z Opola był wysportowanym, zdolnym uczniem liceum. Miał wielkie plany - chciał zostać kierowcą rajdowym. Wiedział, że do tego potrzebna jest świetna forma, dlatego czekał na każdy wf i dawał z siebie wszystko. Przez brak wyobraźni nauczyciela jego świat w jednej chwili się zawalił. Jak to możliwe, że dyrekcja szkoły zataiła wypadek Oskara przed kuratorium i prokuraturą? Dlaczego nie poczuwa się do winy?" Chlopak jest zakrecony na punkcie SUBARU... marzy mu sie aby przejechac sie tym samochodem - do tej pory jedynie w nim siedzial... :arrow: http://podnapieciem.onet.pl/1297027,archiwum.html Zal mi sie goscia zrobilo... Jakby go przywiezli do Krakowa to chetnie go przewioze... Ale jezeli nie bedzie takiej mozliwosci - to moze ktos z Opola (i okolic - Wroclaw?) sie zglosi? [EDIT] Watek "zrzutka" :arrow: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=103874&start=0 Watek "termin" :arrow: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=104037&start=0 Strona Oskara :arrow: http://www.oskar.sui.pl/ UWAGA :!: UWAGA :!: UWAGA :!: UWAGA :!: UWAGA :!: Data akcji: 5 Stycznia (Czwartek) godz: 15:30 UWAGA :!: UWAGA :!: UWAGA :!: UWAGA :!: UWAGA :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 OGS!Brawo za inicjatywę!Bardzo dobry pomysł!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekEl Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Bardzo dobry pomysl :!: Program naprawde wstrzasajacy, chlopak ma szanse na powrot do zdrowia ale niestety dzieki szkole i NFZ Jego rodzice musza sami ponoscic koszty rehabilitacji Mam nadzieje, ze final sprawy zakonczy sie w sadzie i za odszkodowanie jakie dostanie bedzie mogl powrocic do zdrowia i kupic sobie STI :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Często bywam w Opolu, ale obawiam się, ze moje subaru nie było by dla tego chłopka atrakcją Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaRy Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Widziałem ten program. Szkoda chłopaczka mam nadzieję, że będzie z nim wszystko OK. Tymczasem trzeba znaleźć kogos z Opola lub okolic. Czy jest tu wogóle ktoś taki ?? Najlepiej śmigający doładowaną Imprezą bo tak jak aflinta napisał będzie to dla niego największą atrakcją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-seven Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Widziałem ten program. Szkoda chłopaczka mam nadzieję, że będzie z nim wszystko OK. Tymczasem trzeba znaleźć kogos z Opola lub okolic. Czy jest tu wogóle ktoś taki ?? Najlepiej śmigający doładowaną Imprezą bo tak jak aflinta napisał będzie to dla niego największą atrakcją. Nie wiem dokładnie co mu się stało, ale pytanie, czy może w ogóle jeździć autem? Bo rozumiem, że jest na etapie leczenia. Kto by podjął się to zorganizować jakby już ktoś się znalazł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniqa Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 ten chlopak o ile dobrze pamiętam jest rehabilitowany w Krakowie...tak więc tylko kwestia złapania kontaktu np z rodzicami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 No to w Krakowei nie ma problemu Mozna nawet na spot go zaprosić jak jeszcze trafi nam się zagościć w salonie u Ojca Dyrektora Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 Napisalem w komentarzach o tym na tej stronie podnapieciem... i odezwala sie jego narzeczona :wink: Jego już Kuzaj woził ale jak znam Oskara(a chyba cos niecoś znam- w koncu to mój przyszły męż),to On i tak by nie odmoowił pozdrawiam i dzieQje za niesamowitą niespodzianke;) ~TeNi*, 2005-11-28 07:45 Dalem maila wiec jak bedzie chcial to co wymyslimy 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWIATEK Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 OGS jesteś dla mnie GOŚĆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 17sto latek ma narzeczona.... no niezle niezle :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-seven Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Dalem maila wiec jak bedzie chcial to co wymyslimy 8) Jak będzie chciał pojechać 'zwykłym GT-kiem' to mogę podjechać do Opola. Co prawda nie wiem za bardzo gdzie miałbym go powozić, ale coś się wymyśli :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 KWIATEK, mam miekie serce :roll: a to jest duzy MINUS - bo za to sie czesto dostaje w dupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 OGS, przyjm właściwe wyrazy... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 a jakbysmy tak zebrali duza ekipe i pojechali kolumna samochodow to dopiero chlopak by sie ucieszyl? ja bym sie na to pisal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Czasem jednak żałuje że nie mam Subaru.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Ja tez jestem chętny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milek Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Dobry z Ciebie chlop OGS. Powiedz dla zony ze forumowicz Milek kazal przekazac, ze ma wielki skarb w domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeQ Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 To moze spotkani4e u Oskara ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 Tez myslalem o kolumnie samochodow... i w ogole czyms bardziej efektownym... np. jak chlopak wyjdzie ze szpitala albo cos... jak tylko zlapie kontakt z kims bliskim to cos ustalimy... fajnie, ze jestescie chetni... to potwierdza fakt, ze kierowcy Subaru to ludzie... w przeciwienstwie do innych marek :roll: Milek, zony w to nie mieszaj LOL :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 kierowcy Subaru to ludzie... w przeciwienstwie do innych marek No inne marki to już nie ludzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 ja mysle ze z 20 aut spokojnie zbierzemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niuniek Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Ja się również piszę. Kuzajem to nie jestem ale powolutku mogę przewieźć. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polini Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 No, no! Bardzo dobry pomysł! Nie widziałem programu, ale czytając komentarze myślę, że nawet powinniście... (jakbym miał Subaru... 8) no, ale 17 lat mam, więc co? ) Proponuje jakiś slajd pod szpitalem czy coś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeQ Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Proponuje jakiś slajd pod szpitalem czy coś... Ja jeszcze nie umiem Ale mysle ze jak bedziemy jechac w kilka (kilkanascie ? ) aut powoli to zrobi wrazenie tez na mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts