Jump to content

Gdzie sprawdzic Subaru w Trojmiescie?

brent

Recommended Posts

Znalazlem na pierwszy rzut oka ciekawego Forestera 2.5 XT i chcialbym zaprowadzic auto do warsztatu, gdzie nie tylko sprawdza geometrie, ale tez reszte mechaniki i elektryki. Serwis nie musi byc tani, ma sie znac na rzeczy... Polecicie cos? Akcja rozgrywa sie w Trojmiescie :)

tam serwisujemy dużego i serwisowaliśmy małego.

znają się.

Robili Ci coś konkretnego, czy "tylko serwisowali". Tzn., czy można pojecheć do nich z czymś poważnym?

konkretnego? hmm... paski wymieniali, sprawdzali to i tamto przy serwisowaniu itd. ale nam się nigdy żaden nei wysypał żeby trzeba było go robić.

komuś z Wawy naprawiali skrzynię w Foresterze i jeździ; w jakimś Outbacku też coś ze skrzynią robili i śmiga.

dużo Suzuki tam robią, bo też je serwisują.

a gdyby co, to zaraz na górze jest warsztat blacharsko-lakierniczy, w którym po mistrzowsku naprawiają walone auta tak, że full serwis w okolicy jest :D.

pzdr!

aaaa, zapomniałem! w małym wymieniali nam sprzęgło i wszystko grało bez zarzutów.

Nie POLECAM Auto-Geo-Test. 3 lata temu kupowałem GT od znajomego pana Norberta (właściciela). Oczywiście u niego był sprawdzany i naprawiany. GT miał być lekko bity. A w warszawie u Czopera gdy mi tłok spłynął (a miało być super- 3 miesiące mineło od kupna) okazało się po wyjęciu silnika że był walon pod same kielichy.