Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 21, 2005 Ojciec Założyciel Share Posted November 21, 2005 Zapraszamy P.T. Forumowiczów na spotkanie z Leszkiem Kuzajem w salonie przy Conrada (czyli: Kraków) w najbliższy piątek. Szczegóły w odpowiednim miejscu w tematyce spotkania etc. Umieszczone także tutaj na życznie odwiedzających tamten wątek. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 W piatek 30.12 kolejne spotkanie :!: Zdaje sie, ze o tej samej godzinie I tu propozycja do chcacych sie pojawic: prosze prosze pojedzmy wczesniej do salonu Lexusa, ktory jest obok, wszyscy w koszulkach Subarowych i zapytajmy, czy maja tu tez cos, co mozna nazwac szybkim (ktos, pamietam, rzucil taki pomysl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Than_Junior, -> http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=104126 :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Than_Junior, nie ktos... tylko ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 ooooops, skad mi sie wzielo to 30.12 dobra, ja juz wiecej o takich sprawach nie pisze ale propozycja wciaz aktualna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts