JokerZMC Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Witam, wypalam już na różne sposoby płytki z utworami mp3, a moje radio w aucie nie odtwarza, wyświetla się napis CHECK DISK - proszę o pomoc, bo szukam na forum ale jakoś nic konkretnego nie wyczytałem Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki266 Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Rozumiem, że normalne płyty czyta bez problemu, te nagrane samemu ale w formacie CD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
premier Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Kiedyś taki numer zrobił mi odtwarzacz w Forku U.S. Z tego co pamiętam pomogło nagranie płyty bez "folderów w folderach" Czyli folder a w nim tylko pojedyncze mp3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek75 Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 JokerZMC nagraj w opcji DATA CD u mnie dziala wysmienicie,wyswietla tytul i wykonawce Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Tworzysz normalna plyte CD z danymi (zadne MP3 audio CD i inne cuda na kiju) i wrzucasz pliki. Moze byc struktura folderow, bodajze na 4 foldery glebokosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerZMC Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 Tworzysz normalna plyte CD z danymi (zadne MP3 audio CD i inne cuda na kiju) i wrzucasz pliki. Moze byc struktura folderow, bodajze na 4 foldery glebokosci Dzięki, wczoraj nagrałem mp3 bez folderów, też dupa ... zaraz spróbuję ustawić cd z danymi, jak nagrałem cd audio to zmieściło mi się tylko 15 utworów i jakieś trzaski-szumy w tle słychać - lipa Spróbuję powkładać również w foldery :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 aha, na jakich plytach nagrywasz? I z jaka predkoscia (trzaski na audio CD)? Plyta do auta musi byc dobrze czytelna, wiec predkosc CD x8 co najwyzej, do tego plytki esperanza, verbatim, TDK czy cos podobnej klasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerZMC Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 Powiem szczerze, że tylko się wk****łem ... nagrywałem poprzez windowsowe wynalazki, lipa, trzaski, bez tytułów, audio cd ... ok, zainstalowałem nero i tylko nerwy, moja pier**** vista nie widzi nagrywarki, czytam, biegam po forach i ... i dałem sobie spokój :/ Jak ochłonę to siądę jeszcze raz do tego ... kiedyś było to proste, prosty windows, proste programy a teraz to ch*** wie o co chodzi, jakies wersje rózne, sterowniki, programy, reklamy ... ech Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Przede wszystkim nie nagrywaj na maksymalnej predkosci. I sprobuj najnowsze nero (chociaz demo) sciagnac (i nie instaluj dodatkow, tylko podstawowe nero) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek75 Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 JokerZMC a moze nagrywarke w kompie masz zrypana i dlatego nie dziala.Popros kogos ze znajomych niech nagra Link to comment Share on other sites More sharing options...
hex2dec Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Cześć, Mam Subaru Tribeca B9 i dokładnie ten sam problem. Czy udało Ci się go rozwiązać? Czasem płytki działają, czasem nie... nie wiem od czego to zależy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lutek34 Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Panowie podepnę się pod temat, czy płyta DVD-R z mp3 będzie widziana w napędzie czy tylko CD-R? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts