follow_me Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Czy ktoś tuningował swoją Tribecę? Myślałam o dorzuceniu mojej niewielkiej ilości mocy, żeby nie robiła za pociągową chabetę i choć trochę przypominała szybsze stworzenie Podobno zwiększenie mocy o kilkanaście KM nie poprawia znacznie wyników na wykresach, ale (nadal ponoć), jazda jest już zupełnie inna. ktoś coś wie? Liczę na wszelkie rady. follow p.s. jeśli założyłam wątek w złym miejscu, proszę Modów o przeniesienie do odpowiedniego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek75 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Np.taki; http://www.trucktrend.com/roadtests/per ... index.html albo to; Link to comment Share on other sites More sharing options...
follow_me Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 No ładnie ta z pierwszego wątku wygląda. Chyba moją pojadę wypucować, zeby choć z wierzchu upodobnić. Ale co do tuningu- najbardziej interesują mnie doświadczenia osobiste Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitgolf Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 W Polsce nikt pewnie sie tym nie zajmuje,a szkoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
follow_me Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 Tuningiem? Zajmuje się, zajmuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Tribeci Tribeki. Tak jak Amiki itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 follow_me, ktory rocznik? Masz brzydala czy Chryslera? PS brzydal: Chrysler: Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Than_Junior sam jesteś brzydal :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Than_Junior sam jesteś brzydal :wink: Wiem, pewnie dlatego mi sie ta pierwsza wersja bardzo podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Tribeca miał nawiązywać chyba do hawk-eye'a, ale moim zdaniem wyszedł kiwi-eye :arrow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Than_Junior sam jesteś brzydal :wink: Wiem, pewnie dlatego mi sie ta pierwsza wersja bardzo podoba hmm, znaczy że skoro mi się też podoba to ja również brzydal jestem? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 radekk, przeciwieństwa się przyciągają...skoro Ty jesteś paskudny, co stanowi aksjomat, to Tribeca jest piękna :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 co stanowi aksjomatobrażasz mnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 co stanowi aksjomat bzdura :roll: przeciez jego Forester to manual... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 tuning - to chyba odpowiedni watek zamontowalem rozporke i rozpiera mnie duma, bo w koncu nie tylko znalazlem, kto produkuje przednie gorne rozporki do Tribeki (o dziwo, na Ukrainie! ), ale dzieki pomocy dobrych ludzi udalo mi sie nawet taki gadzet nabyc 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlyszkow Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 eddie_gt4, cudnie... jak wrażenia z jazdy :?: ps. czas na kompresor chyba http://www.worldcarfans.com/10605177071 ... obb-tuning Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 eddie_gt4, cudnie... jak wrażenia z jazdy :?: zmiany nieduze, ale odczuwalne i na plus (przednie zawieszenie jakby bardziej zwarte, auto ciut lepiej reaguje na ruchy kierownica, tj. wrazenia b. podobne do tych, jakie odczulem po zamontowaniu przedniej gornej rozporki w swoich bylych Subarakach) (...) czas na kompresor chyba http://www.worldcarfans.com/10605177071 ... obb-tuning jezeli juz, to raczej ten :arrow: http://www.raptorsc.com.au/kits.php?id=58 kit by COBB chyba nigdy tak i nie trafil do oficjalnej sprzedazy... :roll: mocy mi stracza, jedyny element, ktory chcialbym jeszcze stuningowac (poza kierowca ), to tylny stabilizator Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACPERO_1 Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 albo to : -- Śr gru 21, 2011 3:18 pm -- -- Śr gru 21, 2011 3:21 pm -- Link to comment Share on other sites More sharing options...
giepa Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Czy do OBK-ów maja tez takie rozpórki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Czy do OBK-ów maja tez takie rozpórki? rozporka do Legacy/OBK chyba nie jest zadnym problemem, bo z tego co pamietam, to przynajmniej kilka firm je robi i mozna bezproblemowo to nabyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACPERO_1 Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 a to B9 gdzie zamówić ? jaka cena o ile to nie tajemnica ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 a to B9 gdzie zamówić ?jaka cena o ile to nie tajemnica ? zadna tajemnica, moja pochodzi z tego sklepu :arrow: http://auto-zapchasti.com.ua/ru/cat/17/17306/ tylko oni niestety nie wysylaja nic poza Ukraine, wiec musialbys wymyslic jakis sposob na zakup i wysylke rozporki Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 wyglada calkiem fajnie tylko ten znaczek STI raczej niepotrzebny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzonek Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 a kto montuje kompresor albo turbo bo ja jestem jak najbardziej za Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 a kto montuje kompresor albo turbo bo ja jestem jak najbardziej za chyba prosciej / taniej zamienic Tribeke na jakiegos innego mocniejszego SUV'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts