CracowDragon Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Nie wiem co prawda jak Dyrekcja odpowiada w tym dziale, ale chciałbym zadać pytanie... Kiedy jest data Rocznicy otwarcia pierwszego salonu Subaru w Polsce... O ile mnie pamięć nie myli to pierwszy serwis był w Warszawie, pierwszy salon chyba też... Tylko jakąś datę jak mozna otrzynać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Jak impreza, to ja jestem ZA! Niniejszym oświadczam, że byłem pierwszy... Liczę na docenienie. A jak impreza, to chyba Imprezy dla imprezowiczów? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Pierwszy salon raczej nie w Wawie, tylko w Krakowie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CracowDragon Posted November 19, 2005 Author Share Posted November 19, 2005 To salon był w Karakowie a serwis w Wawie... :?: hmmm.... :roll: No dobra a kiedy to było...?? Znasz może date :?: WiS, zostanie to docenione... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 w roku Panskim 99, ale dokladnej daty nie znam. Cos w okolicach czerwiec-wrzesien Link to comment Share on other sites More sharing options...
CracowDragon Posted November 19, 2005 Author Share Posted November 19, 2005 hmmm... No wiesz... Jak to napisać... ?? To że rok znam to przyda sie wyłącznie do tego, że bedziemy wiedziek, która rocznica, ale dalej nie mam pojęcia kiedy ona przypada... To tak jak byś kobiecie powiedział, że w tym roku macie np. 10 rocznicę ale nie pamiętasz dokładnie kiedy... Tak mniej więcej rozszczał 3 miesiecy... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Pierwszy salon raczej nie w Wawie, tylko w Krakowie Przed powstaniem SIP był serwis i chyba salon Subaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subaryta Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Z tego co mi wiadomo pierwsza była Wawka i bodajże Andrzej Koper. I był to nie tylko serwis. SIP od 1999roku. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Subaryta, było coś jeszcze wcześniej. Coś na literę "M" bodaże. Ostatnio widizałem stare Legacyz podkładkami czegoś w Wawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Subaryta, było coś jeszcze wcześniej. Coś na literę "M" bodaże. Ostatnio widizałem stare Legacyz podkładkami czegoś w Wawie Chodzi może o tą firmę co na początku lat '90 importowała Subaru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Chodzi może o tą firmę co na początku lat '90 importowała Subaru ? O nią właśnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 uuuuu ale to bylo na mala skale, hmm? I z dzisiejszym SIPem nie ma kompletnie nic wspolnego :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 SIP powstał w sierpniu 1999r : http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CracowDragon Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 No to teraz co by mnie Dyrekcja na czarnej liście nie umieściła :wink: napiszę, żę poprzez imrezę miałem na myśli np. coś w rodzaju dni otwartych , a nie bynajmniej kolejnych Plejad... No chyba, że by te dwie imprezy połączyć... Tak czy inaczej liczę na łagodny wymiar kary... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 napiszę, żę poprzez imrezę miałem na myśli np. coś w rodzaju dni otwartych np.całonocna potańcówa w salonie na Conrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
CracowDragon Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 np.całonocna potańcówa w salonie na Conrada Pomiędzy subaraczkami i z dzwiękiem z car audio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Tańczyć nie lubię... Ale chyba bym jednak przyjechał :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Sylwester w SiP-ie Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Sylwester w SiP-ie To nie brzmi głupio... Co więcej, brzmi bardzo apetycznie - szkoda, że Padre jeszcze o tym nie wie Może da się przekonać, jeśli zaproponuję zorganizowanie hostess serwujących papierosy...? I nie tylko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Może da się przekonać, jeśli zaproponuję zorganizowanie hostess serwujących papierosy...? I nie tylko... jeśli to przejdzie to chyba zacznę palić :wink: A czyje to nogi na tym zdjęciu WiS, bo ręce na jakieś męskie wyglądają więc albo: a) ktoś ma taki wpływ na kobiety to są kobiece dłonie c) albo nawet nie chcę myśleć, ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Łapy niech sobie wyglądają, jak chcą - grunt, że nogi do kompletu są niezłe... :wink: : Aaaa, żeby nie było, że robimy offtopa - przeca omawiamy atrakcje na imprezę Subaru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 uuuuu ale to bylo na mala skale, hmm? I z dzisiejszym SIPem nie ma kompletnie nic wspolnego :wink: Padło pytanie o pierwszy salon Subaru to mówię ;-) Wiem że z SIPem niema nic wspólnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 21, 2005 Ojciec Założyciel Share Posted November 21, 2005 Imprezę można urządzić - trzeba tylko znaleźć pretekst :wink: A jak na razie - urządzamy spotkanie z Leszkiem (vide: spotkania itp) w piątek o 18.00. Pretekst: Mistrzostwo Polski. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polini Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Aha, czyli ustalone... Wbijamy do SIP-u na Sylwestra? 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Imprezę można urządzić - trzeba tylko znaleźć pretekst Forumowicze zawsze do usług: czyli ustalone... Wbijamy do SIP-u na Sylwestra? No, i załatwione. PS. Aaaa... Klucze, jak zwykle, pod wycieraczką...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts