Jump to content

Rocznica SIP

CracowDragon

Recommended Posts

Nie wiem co prawda jak Dyrekcja odpowiada w tym dziale, ale chciałbym zadać pytanie... Kiedy jest data Rocznicy otwarcia pierwszego salonu Subaru w Polsce... O ile mnie pamięć nie myli to pierwszy serwis był w Warszawie, pierwszy salon chyba też... Tylko jakąś datę jak mozna otrzynać... :mrgreen:

hmmm... No wiesz... Jak to napisać... ?? To że rok znam to przyda sie wyłącznie do tego, że bedziemy wiedziek, która rocznica, ale dalej nie mam pojęcia kiedy ona przypada... To tak jak byś kobiecie powiedział, że w tym roku macie np. 10 rocznicę ale nie pamiętasz dokładnie kiedy... Tak mniej więcej rozszczał 3 miesiecy... :wink: :twisted:

No to teraz co by mnie Dyrekcja na czarnej liście nie umieściła :wink: napiszę, żę poprzez imrezę miałem na myśli np. coś w rodzaju dni otwartych :mrgreen: , a nie bynajmniej kolejnych Plejad... :oops: No chyba, że by te dwie imprezy połączyć... :idea: Tak czy inaczej liczę na łagodny wymiar kary... :twisted:

Sylwester w SiP-ie

To nie brzmi głupio... Co więcej, brzmi bardzo apetycznie - szkoda, że Padre jeszcze o tym nie wie :twisted:

Może da się przekonać, jeśli zaproponuję zorganizowanie hostess serwujących papierosy...? I nie tylko... :twisted:

Może da się przekonać, jeśli zaproponuję zorganizowanie hostess serwujących papierosy...? I nie tylko... :twisted:

jeśli to przejdzie to chyba zacznę palić :wink:

A czyje to nogi na tym zdjęciu WiS, bo ręce na jakieś męskie wyglądają więc albo:

a) ktoś ma taki wpływ na kobiety

B) to są kobiece dłonie

c) albo nawet nie chcę myśleć, ........

• Ojciec Założyciel

Imprezę można urządzić - trzeba tylko znaleźć pretekst :wink:

A jak na razie - urządzamy spotkanie z Leszkiem (vide: spotkania itp) w piątek o 18.00.

Pretekst: Mistrzostwo Polski.

Pozdrowienia

Imprezę można urządzić - trzeba tylko znaleźć pretekst

Forumowicze zawsze do usług:

czyli ustalone... Wbijamy do SIP-u na Sylwestra?

No, i załatwione.

PS. Aaaa... Klucze, jak zwykle, pod wycieraczką...? :twisted: