JackH Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Witam Mam chęć upiększyć swojego forka. Chodzi mi dokładnie o to czy jest możliwe dołożenie dokładki na standardowy zderzak: Przed: Po: Sprecyzuje, chodzi mi o to co jest dookoła tablicy przedniej rejestracyjnej Czy jest to możliwe? -- Cz kwi 14, 2011 11:21 am -- ok temat do usuniecia widze ze ten ktory to ma, ma specjalne wcięcia w zderzaku.... pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
waka Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 ja tam też mam takie cośi czasem widuje się takie forki. później sprawdzę czy mam wcięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 A to nie była wersja Hubertus? Poza tym to jest brzydkie... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Poza tym to jest brzydkie Brzydkie czy nie, ale dobry odbojnik czasami się przydaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackH Posted April 14, 2011 Author Share Posted April 14, 2011 ja tam też mam takie cośi czasem widuje się takie forki. później sprawdzę czy mam wcięcia a jeśli nie masz wcięć to czy nie chcesz sprzedać ? hehe pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
waka Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 nie ma wycięć na zderzaku. ta dokładka jest tak wyprofilowana, że wygląda jakby zderzak miał wnęki pod to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał R. Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 A to nie była wersja Hubertus? Poza tym to jest brzydkie... :wink: Sam jesteś brzydki Mam hubertusa i oryginalnie z taką nakładką kupiłem, a wycięcie jest akurat na tablicę... A poza tym z takim odbojem jest inny 8) -- 14 kwi 2011, o 23:35 -- Jutro wkleję zdjęcie... jak dorwę się do swojego komputera /ach te dzieci / Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Forek jest najpiękniejszy taki, jaki jest. No, ewentualnie taki, jak sprzedaje :arrow: skwara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał R. Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Forek jest najpiękniejszy taki, jaki jest. No, ewentualnie taki, jak sprzedaje :arrow: skwara Ale ja go nie upiększałem. On od zawsze taki był :arrow: Hubertus Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 A to nie była wersja Hubertus? Poza tym to jest brzydkie... :wink: Sam jesteś brzydki :shock: Ocenę tego pozostawiam tym, dla których może mieć to jakieś znaczenie... Nie obrażam nikogo na Forum, wyraziłem jedynie swoje zdanie nt. ww. dokładki. Wyluzuj... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał R. Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 BartZ, żart taki, nie miałem najmniejszego zamiaru :? Nie krzycz od razu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 BartZ, żart taki, nie miałem najmniejszego zamiaru :? Nie krzycz od razu No przecież nie krzyczę, peace... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackH Posted April 15, 2011 Author Share Posted April 15, 2011 oo! to fajnie że nie ma wcięcia i wejdzie! więc zaczynam poszukiwania ew. czy ktoś by nie miał czarnego do sprzedania takiego bym już nie musiał malować? dziękuje za inf mobilki. pozdrawiam! :piwo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arosiak Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 WitamMam chęć upiększyć swojego forka. Chodzi mi dokładnie o to czy jest możliwe dołożenie dokładki na standardowy zderzak: Przed: [ http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C17/86/31/C17863100_5.jpg ] Po: [ http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/15/49/05/83/1549058301_1 ] Sprecyzuje, chodzi mi o to co jest dookoła tablicy przedniej rejestracyjnej Czy jest to możliwe? -- Cz kwi 14, 2011 11:21 am -- ok temat do usuniecia widze ze ten ktory to ma, ma specjalne wcięcia w zderzaku.... pozdrawiam Lepiej kup od Wojtka całego forka - tego na zdjęciach, jeszcze są w nim idealne skóry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablok Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Sam jesteś brzydki Kiedyś się jeden zawiany pasażer nocnego tramwaju do samotnej pasażerki przystawiał. Przesuwając mętne spojrzenie od jej stóp, gdy już w końcu wzrokiem udało mu się dotrzeć do poziomu (chwiejąca głowa i jadący pojazd nie współgrały), po krótkim wejrzeniu wysapał: "Paani jeest brzydkaa"!! Zdumiona, bezbronna kobieta szybko odparowała: "A Pan jest PIJANY!" Zdumiony chyba tą natychmiastową ripostą, po chwili namysłu, gość wyprostował się i mocno trzymając uchwytu odparł: "No tak, szanowna Pani - ale ja wytrzeźwieję ..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eden Prime Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 generalnie nie zmienia to faktu że BartZ jest brzydki 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Widuję w Gdańsku takiego Forka... gdybym miała takie ćóś na OBKu, miałabym nie pogniecioną tablicę generalnie nie zmienia to faktu że BartZ jest brzydki 8) Widziałam... kwestia gustu... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eden Prime Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Widuję w Gdańsku takiego Forka... gdybym miała takie ćóś na OBKu, miałabym nie pogniecioną tablicę generalnie nie zmienia to faktu że BartZ jest brzydki 8) Widziałam... kwestia gustu... :wink: nie podobają mi się te jego długie czarne kudły z avatara 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Widuję w Gdańsku takiego Forka... gdybym miała takie ćóś na OBKu, miałabym nie pogniecioną tablicę generalnie nie zmienia to faktu że BartZ jest brzydki 8) Widziałam... kwestia gustu... :wink: nie podobają mi się te jego długie czarne kudły z avatara 8) Taa... jeszcze niedawno się okazało, że to gej :wink: Nawet w telewizorze o tym mówili :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Widuję w Gdańsku takiego Forka... gdybym miała takie ćóś na OBKu, miałabym nie pogniecioną tablicę generalnie nie zmienia to faktu że BartZ jest brzydki 8) Widziałam... kwestia gustu... :wink: nie podobają mi się te jego długie czarne kudły z avatara 8) Taa... jeszcze niedawno się okazało, że to gej :wink: Nawet w telewizorze o tym mówili :shock: Gdzie są Zieloni, kiedy są potrzebni? Oczywiście nigdy ich nie ma... Regulamin Forum mówi jasno, w Technicznym tylko technicznie a Wy tu taki off top uprawiacie... i to jeszcze w temacie bożyszcza kobiet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackH Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 Lepiej kup od Wojtka całego forka - tego na zdjęciach, jeszcze są w nim idealne skóry. Już mam forka ze skórami, dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts