kos Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Witam, jak w temacie jeśli już gdzieś było, to pominąłem. Tak sobie gdybam, iż fajnie byłoby, gdyby podstawowe parametry pracy silnika można było sobie podglądnąć na ekranie fabrycznej navigacji, np. temp oleju, ciś doładowania, itp. Pytanko do zorientowanych bardziej w elektronice czy jest taka możliwość? pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 kos, jest taka możliwość HKS ma w swojej ofercie takie komputer który po przez czujniki zbiera informacje i zamiast na zegarach możesz je zobaczyć np na navi zaraz wstawię link 8) i proszę :arrow: Urządzenie Monitorujące - HKS CAMP2 sam rozważam taki bajer zamiast zegarów Link to comment Share on other sites More sharing options...
subru Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 na dzień dzisiejszy mam na wyświetlaczu zegar pokazujący godzinę... pomysł fajowy, ale czy jakość pomiarów idzie w parze z ceną? bakupno, jest jakaś alternatywa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 zegary HKS są polecane jako jedne z lepszych zamiast defi... więc chyba tak.. bo to w końcu kwestia czujników... :roll: nie widziałem podobnych urządzeń... Link to comment Share on other sites More sharing options...
owad Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Znow odgrzewam kotleta. Fajna rzecz ten HKS, czy ktos sie orientuje czy w fabrycznej navi forka 2007 xt jest wejscie AV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KupięTypeRA Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 Odkopię temat i zapytam: Czy w Forku XT 2005 w navi jest wejście AV? Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
owad Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 Nie ma wejścia AV. Jest RGB. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts