tremba Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Nie bardzo dzialaja mi klawisze na kierownicy wielofunkcyjnej, glownie chodzi mi o obsluge audio. Kierownica momo (nie wiem czy to jakis specjalny model). Jest jakis logiczny dostep do okablowania pomiedzy kierownica a audio? A moze ktos zna jakies sztuczki ktore czasem moga sie przydarzyc z tym zestawem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironmzes Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 nie bardzo? tzn działają czy nie? czy działają czasami? czy działa tylko część przycisków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistral Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Zanim wciśniesz guzik na kierownicy, włącz radio Mistral Link to comment Share on other sites More sharing options...
tremba Posted May 17, 2011 Author Share Posted May 17, 2011 Nie dzialaja wcale. Radio dziala :wink: . -- Wt maja 17, 2011 2:51 pm -- Dobra na chwile obecna dowiedzialem sie ze potrzebuje wiazki ktora polaczy kierownice i audio. Czy ktos wie moze jak taka wiazka wyglada? I gdzie takie cos dopasc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 ASO - albo tam gdzie rozbierają subaraki z takim wyposażeniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts