dziadeg Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Witam. Jestem nowym użytkownikiem Outbaca z 2008 roku auto zostało sprowadzone z Emiratów Arabskich i w zegarach zamontowany jest brzęczyk,który włącza sie przy przekroczeniu 120 km/h i towarzyszy mi w jeżdzie non stop.Proszę o rade jak mogę ten problem rozwiązac. Z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_dz Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Witam, W wersjach produkowanych na UE nie ma takiej przypadłości. Może dobrym rozwiązaniem byłoby mechaniczne pozbycie sie problemu :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadeg Posted April 12, 2011 Author Share Posted April 12, 2011 Problem polega na tym ,ze nie wiadomo czy ten brzęczyk nie jest spięty jeszcze z innym układem Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiuto Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 W Mitsubishi Pajero trzeba było wymontować głośniczek zza zestawu wskaźników. Znikał również pisk niezapiętych pasów i niestety sygnalizacja pozostawienia pojazdu na światłach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts