Jump to content

Evo 9 vs STi 9 + "jumping" vid

ks

Recommended Posts

RafalW, znowu Cie nie bylo a sie wypowiadasz :wink:

To co pokazales na zdjeciach to nie zakret tylko nawrot wokol pacholka i byly rozne techniki jego pokonywania, niektorzy sobie pomagali recznym, inni moca a jeszcze inni probowali go wziasc na okraglo z ostrego wychamowania.

Azrael, dac sie da... ale mnie sie to w cale nie podoba... wolalbym z tylnich... ale taka to juz uroda zawiasu WRXa, ze mocno wygina do tylu i odciaza przod...

Sam sie zastanawiam nad zawiasem, ale czy nie jest tak ze twardy zawias z tylu pogarsza prowadzenie sie samochodu?

Nawet auta wyścigowe mają o wiele miększy tył niż przód. Twardy tył powiększa nadsterowność. Zobaczymy jak to mi wyszło z balansem, niby tylne sprężyny mam znacznie miększe ale pierwsze wrażenia były trochę hardcorowe ;-)

Sam sie zastanawiam nad zawiasem, ale czy nie jest tak ze twardy zawias z tylu pogarsza prowadzenie sie samochodu?

Jakbyś Kuba miał ochotę to mój zawias będzie lada moment do wzięcia. Chłopcy z P&L pewnie w czwartek mi wszystko wymontują i będzie u nich na sprzedaż.

Acha, i mówię o komplecie czyli coilovers ze stabilizatorami, utwardzone mocowania, przednie camber plates, tylne lateral links.....

Zresztą jak coś potrzebujesz to daj znać, może akurat mam i da się wyciągnąć bo auto idzie wkrótce do żyda.