FITNES Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 WITAJCIE. Propozycja na 18go KWIETNIA NA TRENING,NAUKE ,SPOTKANIE,PRZYWITANIE SUCHEGO ASFALTU,sportowa rywalizacja na czas,odwiedziny "LASU "..... Będzie tez nauka i amatorski instruktarz :cool: :wink: Macie czas? Chęci? :cool: Jakaś lista? Pozdro.Fit. Odrazu wstępna zapowiedz na 9MAJA i najprawdopodobniej 30MAJA...-konkrety wkrótce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 czy będą długie proste :?: kto będzie instruktorem :?: czy będzie gryl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rombu Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 jakie nagrody ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 trzeba by przed Plejadami coś potrenować czy będzie gryl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 instruktor fitness :?: nie znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Urban Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 łolaboga Fitnes się przebudził ze snu zimowego chyba zbliża się pierwsza eliminacja w górach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 Czereśniaki ! zbierać dupska i kaman,... a nie mądrkować. Roman,musisz instruktowaC ! Zrób sobie wolne i dawaj.! Verciak,gryyl dla Ciebie specjalnie...cobyś mógł piec kiełby bo z treningów swoich masz wprawe..hihi -żartuje! Nie będzie żadnego grilla !!!!....szkoda czasu na pierdoły,jest bar dla "małojeżdzacych". Podnośniki i kompresor będzie-czyli mały amatorski serwis z dwoma chłopakami do pomocy,jak ktoś nie będzie umiał szybko się uporać sam z kółkami < nie mylić z obietnicami MEGA serwisu > Nagrody ? .....Flaszka! jak bedzie z czego kupić! Panowie i panienki , ma być wesoło przede wszystkim i mamy zasuwać coby rozprostować ręce i nogi przed sezonem,a nie jakieś pierdoły. UWAGA ! ZALECAMY TRENING W KASKACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -NIE ODPOWIADAMY ZA USZCZERBKI NA WOZACH CZY ZDROWIU PODCZAS TRENINU UICZESTNIKÓW,WIĘC DYSCYPLINA I ROZWAGA > WYMAGANA ! Oczywiście nic na siłę...kto ma ochotę,poprostu przyjedzie . Będa mierzone międzyczasy podczas przejazdów popołudniowych-takie małe zawody dla napinaczy,< sam się tez napnę zapewne,bo dramat z formą > jakiś wstępny plan podam pózniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Będa mierzone międzyczasy podczas przejazdów popołudniowych-takie małe zawody dla napinaczy, Ojeju no to będzie wesoło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Urban Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Oczywiście nic na siłę...kto ma ochotę,poprostu przyjedzie . a ja mam ochotę a nie przyjadę i co Ty na to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 zapytam o powód.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Urban Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 zapytam o powód.. nie ma grilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedSun Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 jakaś lista czy coś? chętnie bym w końcu wziął udział w czymś na torze Kielce, mam 30km do toru a jakoś nie skorzystałem do tej pory. Rozumiem że to na zasadzie szkolenia? bo umiejętności za kółkiem mam niewielkie raczej... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 jakaś lista czy coś? chętnie bym w końcu wziął udział w czymś na torze Kielce, mam 30km do toru a jakoś nie skorzystałem do tej pory. Rozumiem że to na zasadzie szkolenia? bo umiejętności za kółkiem mam niewielkie raczej... :wink: lista: 1. Małolat 2. WASZKOWNIK ( wstępnie ) 3. Pan Kozioł z krk ( wstępnie ) 4. deus_vvv EX (do potwierdzenia ) 5. Bystry STI (do potwierdzenia ) 6. imek ( wstępnie ) 7. Piterd STI 8. Koti 350Z 9. Paweł BMWdrift 10. Marek M3 11. Wowix GT-R (jak Łukasz z nie-ASO zdąży ogarnąć) 12. Bardo 13. bartezz 14. Wzmocniak (do potwierdzenia... jeśli Tychy dzień wcześniej nie zaszkodzą ;P 15. buni evo 16.Piter ,Damianek Łata e9 17.Andrzej e8 /do potwier/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedSun Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 1. Małolat 2. WASZKOWNIK ( wstępnie ) 3. Pan Kozioł z krk ( wstępnie ) 4. deus_vvv EX (do potwierdzenia ) 5. Bystry STI (do potwierdzenia ) 6. imek ( wstępnie ) 7. Piterd STI 8. Koti 350Z 9. Paweł BMWdrift 10. Marek M3 11. Wowix GT-R (jak Łukasz z nie-ASO zdąży ogarnąć) 12. Bardo 13. bartezz 14. Wzmocniak (do potwierdzenia... jeśli Tychy dzień wcześniej nie zaszkodzą ;P 15. buni evo 16.Piter ,Damianek Łata e9 17.Andrzej e8 /do potwier/ 18. RedSun - Celica GT, wstępnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Kurcze ja jeszcze wtedy grzeje dupę na Wakacjach, a już mnie skręca żeby pojeździć ze szok . Nie wypalily mi dwie pojezdzawki przed wyjazdem wiec jak wracam to jestem wszędzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Urban Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 podbiję lekko w górę bo cisza tu jakaś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amator Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 1. Małolat 2. WASZKOWNIK ( wstępnie ) 3. Pan Kozioł z krk ( wstępnie ) 4. deus_vvv EX (do potwierdzenia ) 5. Bystry STI (do potwierdzenia ) 6. imek ( wstępnie ) 7. Piterd STI 8. Koti 350Z 9. Paweł BMWdrift 10. Marek M3 11. Wowix GT-R (jak Łukasz z nie-ASO zdąży ogarnąć) 12. Bardo 13. bartezz 14. Wzmocniak (do potwierdzenia... jeśli Tychy dzień wcześniej nie zaszkodzą ;P 15. buni evo 16.Piter ,Damianek Łata e9 17.Andrzej e8 /do potwier/ 18. RedSun - Celica GT, wstępnie 19. EX Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedSun Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 na 18.04 odpadam (uczelnia chce nam dopiec przed świętami) ale oba terminy w maju na 95% pasują Link to comment Share on other sites More sharing options...
miyake Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 1. Małolat 2. WASZKOWNIK ( wstępnie ) 3. Pan Kozioł z krk ( wstępnie ) 4. deus_vvv EX (do potwierdzenia ) 5. Bystry STI (do potwierdzenia ) 6. imek ( wstępnie ) 7. Piterd STI 8. Koti 350Z 9. Paweł BMWdrift 10. Marek M3 11. Wowix GT-R (jak Łukasz z nie-ASO zdąży ogarnąć) 12. Bardo 13. bartezz 14. Wzmocniak (do potwierdzenia... jeśli Tychy dzień wcześniej nie zaszkodzą ;P 15. buni evo 16.Piter ,Damianek Łata e9 17.Andrzej e8 /do potwier/ 18. RedSun - Celica GT, wstępnie 19. EX 20. Małgosia & Michał - S2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Urban Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 1. Małolat 2. WASZKOWNIK ( wstępnie ) 3. Pan Kozioł z krk ( wstępnie ) 4. deus_vvv EX (do potwierdzenia ) 5. Bystry STI (do potwierdzenia ) 6. imek ( wstępnie ) 7. Piterd STI 8. Koti 350Z 9. Paweł BMWdrift 10. Marek M3 11. Wowix GT-R (jak Łukasz z nie-ASO zdąży ogarnąć) 12. Bardo 13. bartezz 14. Wzmocniak (do potwierdzenia... jeśli Tychy dzień wcześniej nie zaszkodzą ;P 15. buni evo 16.Piter ,Damianek Łata e9 17.Andrzej e8 /do potwier/ 18. 19. EX 20. Małgosia & Michał - S2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
witkru Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Powodzenia dla wszystkich w tym dla Fit'a coby wzorowo ogarnął jak zwykle. Szkoda że nie mogę być ale trza na te sliki, zawiasy itp zarobić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baksik Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Fajnie było zobaczyć Was znowu Dziękujemy za spotkanie i mam nadzieje ze następnym razem przyjedziemy pojeździć a nie tylko posępić prawy Diana, Mikołaj i Baks Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattcabb Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 FOTO: TRENING FJS 18 kwietnia 2011 TOR KIELCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts