ESP Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Witajcie, Niedawno odebrałem swojego Outbacka i na razie jesteśmy na etapie flirtu i wzajemnego poznawania się. W związku z tym mam jedno małe pytanko. W panelu bocznym na drzwiach kierowcy, tam gdzie jest sterowanie oknami, blokowanie zamków i okien, jeden przycisk mam niepodświetlony: pierwszy od przodu z lewej strony (odpowiada właśnie za blokowanie możliwości otwierania/zamykania okien). Czy to jest normalne że się nie świeci? Niby nic poważnego i pewnie poczekam z naprawą do przeglądu po 2kkm ale mnie to ciągle intryguje Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Back Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 U mnie też to samo jest, chociaż wstyd się przyznać, ża auto mam od 05.2010 i stawiałem, że dioda się przepaliła, ale widać to nie musi być to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOLO Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Potwierdzam, od nowości nie świeci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESP Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Dzięki za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts