Tomasi Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Witam wszystkich fanow Subaru. Chcialem sie dowiedziec czy ktos moze spotkal sie z dziwnym, glosnym huczeniem przy duzej predkosci w Subaru STI? U mnie wystepuje to przy predkosci powyzej 160 km/h. Dzwiek dobiega z zewnatrz. Czy to moze byc spowodowane tylnym spoilerem, lub wlotem powietrza na masce? Dajcie znac czy to czeste zjawisko, czy tylko ja mam dodatkowe naglosnienie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadRSTI Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 mozesz mniej wiecej zlokalizowac ten odglos? tyl/przod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Czesto slychac lusterka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasi Posted November 16, 2005 Author Share Posted November 16, 2005 mozesz mniej wiecej zlokalizowac ten odglos?tyl/przod? stawialbym na przod ale tylni spoiler tez wydaje mi sie ze moglby wydawac taki dzwiek Czesto slychac lusterka. nie pomyslalem o tym, sprobuje zrobic test ze zlozonymi, moze bedzie inny odglos Jade jutro do dealera zeby chlopaki sprawdzili, moze cos znajda, problem w tym ze zastrzegli ze nikt nie bedzie jezdzil z taka predkoscia aby znalezc przyczyne daltego probuje im cos podpowiedziec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 czasem trafiają się szparki w kleju przedniej szyby (szczególnie na jej górnej krawędzi) - wystarczy podkleić, zresztą w serwisie będą wiedzieć co zrobić (powinni wiedzieć ), mogą też taki dzwięk wydawać nieszczelności uszczelek w drzwiach (można ustawić) pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loucyphre Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 glosnym huczeniem przy duzej predkosci w Subaru STIo przy predkosci powyzej 160 km/h. Dzwiek dobiega z zewnatrz. A patrzyłeś czy to nie "huczące z radości" hordy Lucyfera ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Nic sie nie martw - to prawa fizyki wyja z przerazenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 No wlasnie mam podobny problem przy 180 W serwisie mi powiedzieli na... se silikonu z przodu pod uszczelke szyby to ci przestanie wyć, podobno często powtarzający się problem :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeQ Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Tez tak mam ale u mnie problem znika jak pasazer wetknie palec w uszczelke na wyskokości głowy poza tym zadko jezdze 190 wiec mnie to nie denerwuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 SeQ, a taka ladna obwodnice macie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 U mnie powyżej 160 zaczynają mocno buczeć zimowe opony, sprawdzałem ostatnio na ww pięknej i długiej obwodnicy Breslau, która się kończy zaraz koło mojego domu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts