Witek Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Stało się. Wreszcie. Kupujemy felgi. Jak na razie któreś z dwóch wymienionych poniżej. Jeśli ktoś zna jakieś ładne "szprychowe" srebrne (grafitowe) felgi dostępne w Polsce, to niech nie milczy i podzieli się wiedzą ! :wink: ATS DTM OZ SUPERTURISMO GT Komplet OZetó wychodzi drożej o 450 zł od ATSów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polini Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 ATS Za te 450 kup sobie gałkę zmiany biegow momo (o ile wystarczy, znając nasze ceny) :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Mi się bardzo podobają seryjne felgi w MY04. No ale jak już trzeba zmieniać to na złote może? Byłby lans pełną gębą. A jak nie złote to bierz OZ'ety. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 ATeSiaki 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Inne... czarne albo ciemny grafit... a jak nie to juz lepiej seryjne MY04... jak ATS to zlote... srebrne nie wygladaja zbyt dobrze... z tych 2 to OZ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Seryjne felgi WRX MY'04 uważam za definicję ślicznej felgi. I baaaaaaardzo żałuję, że nie włazi na STI . Także moja odpowiedź to: seryjne subarowskie, czyli żadna z tych 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młodziak Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 ozety Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Popieram OGS'a -czarne albo ciemny grafit a jak nie to OZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ma sie poparcie u moderatorni 8) Nikt mnie nie ruszy :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milek Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Jezeli wybierasz juz z tych dwoch to raczej OZ. Dla mnie nie widza sie jednak szprychowe alusy a poza tym strasznie ciezko jest je myc :roll: Moze skusisz sie jednak na inne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComeToDaddy Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 OZ, zdecydowanie, te ATS jakos srednio mi podchodza... Ps. Do nubiry zdecydowanie opony Hankook, tyz koreanskie :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 OZ, zdecydowanie, te ATS jakos srednio mi podchodza... Ps. Do nubiry zdecydowanie opony Hankook, tyz koreanskie :!: to do nubiry mają być...? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ps. Do nubiry zdecydowanie opony Hankook, tyz koreanskie :!: Chcesz by nam witek na jkimś winklu w słupa przydzownił, ze Hankooka mu życzysz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Nie... no przeciez sam temat swiadczy o tym, ze do WRXa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 To jak tak, to tylko oryginalne. Howgh! 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted November 15, 2005 Author Share Posted November 15, 2005 Seryjne felgi WRXa dostępne w SIPie są za drogie. Jak kiedyś się pytałem, to SIP za nie chciał bardzo grubo ponad 1000 zł za sztukę (nawet bliżej 1500 niż 1000), a OZety 730 zł... Może teraz te felgi staniały, ale pewnie nieznacznie. Poza tym mieć dwa komplety takich samych felg ? Nudno ! wielkopolanin, co za dużo to nie zdrowo Przemeq, Twoja odpowiedź "seryjne subarowskie" nie pasuje, bo te felgi będą, ale na pół roku OGS, ciemny grafit to one będą po "jeździe relaksacyjnej" Milek, piszesz: "inne", a żadnych nie proponujesz.... Przemeq, czytaj ze zrozumieniem. Chciałem upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Chcesz by nam witek na jkimś winklu w słupa przydzownił, ze Hankooka mu życzysz? On tak chce, ale na szczęście sponsor moich opon nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milek Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Inne w moim odczuciu to raczej piecio ramienne ewentualnie szecio. Jak dla mnie sa ladniejsze od szprychowych i latwo jest je czyscic. Moj kolega ma podobne do tych co umiesciles tylko ze malo znanej firmy, to przy ich myciu/czyszczeniu slychac tylko jedno slowo "kur....." Pozdrowka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Seryjne felgi WRXa dostępne w SIPie są za drogie. Jak kiedyś się pytałem, to SIP za nie chciał bardzo grubo ponad 1000 zł za sztukę (nawet bliżej 1500 niż 1000), w sipowej cenie mozna miec 2 kpl, albo wiecej (i jeszcze oponki do zabicia) :wink: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=72312969 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted November 15, 2005 Author Share Posted November 15, 2005 Abt, ale jeśli ktoś nie chce "prawie nowych" tylko po prostu nowe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 to musi troche poszukac :wink: , szczegolnie jak nie chce przeplacic. link podalem glownie dla porownania cen z nowymi obreczami z salonu. tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Abt, te za allegro to sa inne niz my (ja i witek) mamy... one sa poprostu aluminiowe, a my mamy jasny grafit :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 czepiasz sie. 3 stowki i mozesz miec dowolny kolor z palety ral'owskiej. a nawet cos ekstra dla wybrednych :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Abt, ale jeśli ktoś nie chce "prawie nowych" tylko po prostu nowe ? Jesli gość daję rękojmię i pisze,że nie były naprawiane,ani nie sa porysowane, to nawet bym się nie zastanawiał przy tej cenie. Na zimę super. Ponadto krakowski specjalista od felg, Pan Czaja, który naprawia koła większości rajdowców w okolicy (Kuzaj, Bębenkowie) twierdzi, że oryginalne felgi Subaru są nieporównywalnie bardziej wytrzymałe niż inne felgi na rynku (dodał, że nie mówi tutaj o felgach przeznaczonych typowo do sportu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanap4 Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ja wybralbym z tych 2 OZ superturismo, ale znalazlem cos takiego: ,moze cos takiego Cie zainteresuje?Sa one dostepne na stronce www.e-x-c.com.pl .Felgi to Tenzo R Formula 10.W sumie sam zaluje, ze do siebie takich nie wrzucilem, ale trudno.W kazdym razie zycze udanego zakupu felg.Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piskoor Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Te z allegro pasuja na foresta z 2001 r ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts