radxcell Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Sprawa co nieco niefajna i staram się pomóc. Kumplowi z Gdańska ukradli w nocy lub wczoraj w ciągu dnia auto. Skoda Octavia 1.9TDI 4×4 rocznik 2001, ciemnozielone kombi. Znaki charakterystyczne: Nr rejestracyjny GD 4609T Naklejka forum subaru po lewej na tylnej klapie. Na bocznych oknach bagażnika są naklejki z Transgothiki: Pełen opis samochodu: http://zibi.nora.pl/2011/03/28/zajebali-mi-auto.html Namiary na właściciela: zibi@nora.pl GG: 2830 (tak, to jest autentyczny numer ) jabber: tapiau@gmail.com telefon: 667956686 Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdr, Radek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkowalczuk Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Wczoraj czytałem posta Zibiego i dziś rano jadąc do pracy rozglądałem się za jego rejestracją. Trochę się zakręciłem, jak zobaczyłem ją na Outbacku (pozdrawiam kierownika)... Ciśnienie mi opadło, jak dojrzałem, że 9 i 0 są zamienione. W każdym razie będę się rozglądał dalej życząc właścicielowi odnalezienia zguby, mimo że szanse są niewielkie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goory Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 o rzesz..... Będę również wypatrywał. Straszny niefart, łączę się w żalu... pozdro goory Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotti1940 Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Mnie to aż trzęsie jak widzę, że komuś auto ukradli. Policja powinna mieć prawo skontrolować każdą posesję na której zobaczą wyraźne składowisko części samochodowych, bo nie wiem jak inaczej wykrywać dziuple... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts