simonnt Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 mam kombi 97 (115km)które i tak pojdzie cale do malowania . nie jestem zwolennikiem wlotów powietrza w takiej wersji po których auto miałoby wyglądać jak gt i pozowac na nie aczkolwiek uważam, że auto wygląda o wiele zgrabniej w tymi dwoma spojlerami na tylnej klapie bagażnika w wersji gt. chciałbym więc sobie kupić jeżeli dostane :albo górną lotke albo spojler (ten pod szybą) albo obydwie te części albo może lepiej kupić całą tylna klape od gt które ma obydwa ? co radzicie? chodzi mi gółwnie o montaż czy mógłby on sprawić problemy na tyle , że lepiej odrazu szukać klapy od gt. Chodzi o to ,że po co szukac klape o wiele taniej byłoby kupic owe spojlery a i nie mam miejsca w piwnicy na zbędną blachówe:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1_Czarny Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Na allegro masz kupe podróbek za grosze. Myśle ze do N/A nic Ci wiecej nie potrzeba. Zamontuj tylko jakoś sensownie a nie na wkrętach do Rygipsu i bedzie cacy pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
simonnt Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 o sposób mocowania się właśnie rozchodzi...czy to ma być czy przyklejone czy jeszcze jakies sróbki......nad tym się zastanawiam;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 simonnt, na sam klej bym się bał aczkolwiek niektórzy jeżdżą i nie narzekają (klej do szyb). Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1_Czarny Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 górną można na dobry klej do szyb na 100 %, nic sie nie stanie, co do dolnej, to raczej mocowanie na śrubach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 K1_Czarny, miałem na myśli dolną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simonnt Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 no i o to mi chodziło zastanawiałem sie co z górną bo tam szyba jest więc będzie na klej a do dolnej będzie trzeba jakiś odwiert zrobić dzięki panowie:) -- So mar 26, 2011 2:27 pm -- no i o to mi chodziło zastanawiałem sie co z górną bo tam szyba jest więc będzie na klej a do dolnej będzie trzeba jakiś odwiert zrobić dzięki panowie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek790 Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 simonnt, wstawiałem te dwa spojlerki. doł na śrubki a góra też na śrubki. Nie ma innej opcji. Klejem możesz dodatkowo podklei dla amortyzacji i uszczelnienia. Fabrycznie dolny spojler jest wpuszczany w klapę bakażnika bodajże w 5-6 miejscach takimi wpustkami. Aha, lepoiej kup oryginalne spojlery-są lżejsze. Przy podróbkach będziesz musiał trzymac klapę bo pod ciężarem sama się zamyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RTR Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Aha, lepoiej kup oryginalne spojlery-są lżejsze. Przy podróbkach będziesz musiał trzymac klapę bo pod ciężarem sama się zamyka. Zdecydowanie potwierdzam. Ja mam podrobke STI w sedanie i musze trzymac klape jak zamykam. Zatrzaskuje sie nawet jak z 2 cm sie ja pusci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Oryginał też jest wg mnie mega ciężki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragoon89 Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 witam, jestem nowy i nie wiem czy w dobrym dziale zadaję pytanie wiecie może gdzie w PL dostanę lotkę od STI do zwykłego WRXa LANOS ? widziałem duuużo opcji, ale wszystkie za wielką wodą. może ktoś pomoże ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobby Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 witam, jestem nowy i nie wiem czy w dobrym dziale zadaję pytaniewiecie może gdzie w PL dostanę lotkę od STI do zwykłego WRXa LANOS ? widziałem duuużo opcji, ale wszystkie za wielką wodą. może ktoś pomoże ... ? Witaj. Napisz posta[K(Kupie)] tutaj -> viewforum.php?f=16 a jesli ktos posiada i chcialby sprzedac to bardzo sie ucieszy widzac Twoja potrzebe :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts