maniujr Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 mam już chłodnicę (wentylator w drodze z allegro), kompresor, przewody, osuszacz, panel sterujący też w drodze i pozostał temat nagrzewnicy... ciężko dostać to ustrosjtwo, ale doszły mnie słuchy, że w nagrzewnicy jest miejsce na zamontowanie parownika - czy ktoś może potwierdzić ? parownik (taka mała chłodniczka) jest dostępna na allegro i wtedy mógłbym zamontować to sobie do nagrzewnicy. pytanie tylko czy na 100% da się ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzyhu555 Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Przed chwilą miałem nagrzewnicę w łapach ale do starszej imprezy wolnossącej, i prawdę mówiąc ciężko będzie tam zmieścić parownik, nie wiem czy są jakieś różnice MY96 a 99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 parownik jest pomiędzy nagrzewnicą a wentylatorem (w obudowie wentylatora) Link to comment Share on other sites More sharing options...
respect Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 maniujr, pisz do George-pamiętam ,że pisał o klimie,chyba montował.Będzie znał sprawę. pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts