Than_Junior Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Statoil organizuje loterie, w ktorej glowna wygrana jest Impreza! Co prawda trwa to juz jakis czas, ale jeszcze na forum nie bylo chyba o tym mowy, a temat jest godny uwagi (moze wkrotce zawita tu szczesliwy nowy wlasciciel?) Co ciekawe, poczatkowo wygrana byla wersja N/A, ale podobno jest takie zainteresowanie konkursem, ze Statoil zdecydowal sie zafundowac nowiusienkiego STI-a :!: Zycze ktoremus z nas glowna wygrana :wink: http://www.statoil.pl/statoil/index.jsp?place=articleEdit&news_cat_id=39&layout=17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polini Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Ciekawe to, chyba zaczniemy na Statoil jeździć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Mam wrazenie, ze pytanie zadane w ankiecie wykazuje niezrozumenie zagadnienia. Lub ja nie rozumiem. To nie Subaru organizuje akcje i zglasza sie do Shella, CPN czy Statoilu z oferta samochodu, ale koncerny naftowe sobie to same ustalaja, czy to jest Toyota aygo, mercedes czy wreszcie subaru. Statoil sie zorientowal, ze tamci juz kosza, to nieco podwyzszyl stawke, i zaraz wiecej kliento sie zjawi u nich na stacji. No bo jakaz roznica Aygo vs STI. Prawda? W dodatku takie auto nic ich nie kosztuje, bo debilni kilenci wysylaja smsy po zlotwce, wiec auto sie wzraca dosc szybko. a przynajmniej czesc jego ceny. A nawet gdyby nie smsy a jedynie fala klientow ktorzy kupuja benzyne zamiast grac w totka, bo szansa pewnie podobna, to i tak im sie zwroci z nawiazka i przywiaze klienta do sieci.l Uprasza sie o zmiane pytania. np: to nie lepiej zadzwonic do czarnej zmii i zaproponowac za darmo wymiane autka? E, SIP, ja sie pytam?? nie lepiej? Lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wck Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Co ciekawe, poczatkowo wygrana byla wersja N/A, ale podobno jest takie zainteresowanie konkursem, ze Statoil zdecydowal sie zafundowac nowiusienkiego STI-a :!: Hm, w regulaminie loterii nadal główną nagrodą jest Subaru Impreza o wartości do 100.000 zł (+11.111,10 zł) :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 arno: nie do konca, aby moc publicznie mowic o danym modelu potrzebuja zgody importera do uzywania nazwy, zdjec etc. (z tego co mi wiadomo) W kazdym razie skontaktowali sie w tej sprawie z SIP i spytali niejako o "zgode". A tak wogole to ankieta przeciez nie jest na powaznie Wck: to pewnie go niebawem zmienia :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 pewnie skonczy się jak z tym wylosowanym w kosmetykach- trafi do komisu SIP-owego Statoil dobra firma- bo ja tam rower pompuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Wyslalem juz z 10 kuponow i co? i nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Ja nie wysłałem żadnego... i też q-de nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Wyslalem juz z 10 kuponow i co? i nic No to chyba dobrze, bo STi będą losować 16.11 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_2 Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Panowie nie sadze ze ktos sie łudzi że wygra tego subaraka przeciez on jest juz dawno wygrany - Antka brata żony syn z pierwszego malżentwa ktory przypadkowo jest siostrzencem prezesa Statoila juz wie ze wygra tego subaraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWIATEK Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 A ja wysłałem dwa i czekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 ja nie wiedziałem o konkursie, ale jutro zatankuje na statoilu i ..... baba z wozu, Intakowi lżej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWIATEK Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Panowie nie sadze ze ktos sie łudzi że wygra tego subaraka przeciez on jest juz dawno wygrany - Antka brata żony syn z pierwszego malżentwa ktory przypadkowo jest siostrzencem prezesa Statoila juz wie ze wygra tego subaraka Więcej wiary Synu, więcej wiary Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Panowie nie sadze ze ktos sie łudzi że wygra tego subarakaprzeciez on jest juz dawno wygrany - Antka brata żony syn z pierwszego malżentwa ktory przypadkowo jest siostrzencem prezesa Statoila juz wie ze wygra tego subaraka Nie badz takim materialista... trzeba sie wyluzowac 8) A tak powaznie... Ostatnio spotkalem czlowieka, ktory kupil buty w M1, wrzucil jakis kupon do faktury do urny i wygral Honde FRV :shock: ... wiec nie jest tak zle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWIATEK Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 A swego czasu kolega kupił chipsy i teraz jeździ Fiatem Barchetta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milek Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Jutro ide po chipsy i buty Moje szanse rosna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Sluchajcie... ja wam szczescia odbierac nie bede - jak ktos chce kupon za 15 litrow to mozemy podjechac na stacje, chetny zatankuje i odbierze kupon... Nowa akcja: Celem wygrania Imprezy - zatankuj Impreze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 OGS ty to jesteś cwaniak No ale jak wkońcu z tą wygraną bo ja też tam kilka razy się złotówką do tego auta dorzuciłem, jak pokazują STI to można dostać co innego, no i jeszcze jak to ma być auto do 100 tyś. to to nawet wersja SUN nie będzie? czy jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Panowie nie sadze ze ktos sie łudzi że wygra tego subarakaprzeciez on jest juz dawno wygrany - Antka brata żony syn z pierwszego malżentwa ktory przypadkowo jest siostrzencem prezesa Statoila juz wie ze wygra tego subaraka Oj pomylka, przeciez Than You Youż tym autem jezdzi. No czlowieku. OŁPEN JUR AJZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 arno: nie do konca, aby moc publicznie mowic o danym modelu potrzebuja zgody importera do uzywania nazwy, zdjec etc. (z tego co mi wiadomo) W kazdym razie skontaktowali sie w tej sprawie z SIP i spytali niejako o "zgode". : Tak, ale czy SIP moze pojsc do Shella i powiedziec, ZIUTEK wiesz, chodzilismy razem do szkoly, wez Subaru a nie Toyote? To nie tak dziala, inzynierze. To oni maja pałer a nie Subaru. I mogą sobie wybierac w czym chcą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Sluchajcie... ja wam szczescia odbierac nie bede - jak ktos chce kupon za 15 litrow to mozemy podjechac na stacje, chetny zatankuje i odbierze kupon... Nowa akcja: Celem wygrania Imprezy - zatankuj Impreze Jeśli jest komuś do Krakowa za daleko to we Wrocławiu też można znaleźć Imprezę do zatankowania, a ja chętnie w tym pomogę (nieodpłatnie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted November 9, 2005 Author Share Posted November 9, 2005 arno: oczywiscie, ze nie. ale ja tego tez wcale nie mowilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Haaaallllo i odpowie ktoś w końcu na moje pytanie, będe miał STI czy co w końcu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted November 9, 2005 Author Share Posted November 9, 2005 Ale Arno juz napisal, ze ja bd mial Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Jak ktoś sie nie czuje na siłach w grze o STI to w hipermarketach Carrefour jest do wygrania 31x Kia Picanto 1.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts