MM Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Witam ! Jestem 'na kupnie' Legacy 2.0-2.2, rocznik 94-96, i wypatrzyłem taki oto egzemplarz: http://www.trader.pl/details,131,211760 ... 515596.asp Jeśli ktoś z Was zetknął się z tym egzemplarzem, będę wdzięczny za info. Pozdrawiam, Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
panklex Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 wiem tylko tyle że to ogłoszenie zaczęło sie ukazywać w maju albo czerwcu i długo nie moga go sprzedać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 wiem tylko tyle że to ogłoszenie zaczęło sie ukazywać w maju albo czerwcu i długo nie moga go sprzedać. Dzięki za info! Chyba się przejadę obejrzeć, a jak będzie OK na pierwszy rzut oka to przywiozę do gości którzy już niejedno Subaru widzieli (panowie Gawin) i zobaczymy co rzekną... BTW w sobotę wybrałem się do Andrychowa zobaczyć inne Legacy.... Nie wiem dokładnie co w nim chachmęcili, ale jak facet zaczął mi wciskać że ono miało 'tylko tylni zderzak klejony' (podczas gdy drzwi i karoseria na wysokości drzwi świeciły nówka lakierem, bez najmniejszej ryski) to dałem spokój. Poza tym od razu widać było że nie szanują marki - gwiazdki Subaru na wlocie chłodnicy były zamalowane na czarno (podobnie jak maska). No tego by nie zrobił nikt z 'rodziny Subaru' Ich ogłoszenie też wisi od jakiegoś czasu, przy czym na traderze spotkacie to samo ogłoszenie za 15tys, za 14 tys, a na miejscu jest juz za 13 tys. Pozdrawiam, MM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts