Jump to content

maglownica GT/STI

HubiSubi

Recommended Posts

kto wie czy maglownice z STI(tej co ma 2,5 obrotu kola kierownicy) mozna wsadzic do GT-ka? Teoretycznie...jezeli maglownice sie uda wsadzic to czy bedzie konieczna zmiana pompy wspomagania? A moze ktos wie ze sa jakies szybsze maglownice w subru....(nie womie o WRC tylko o seryjnych)

uprzedzam Marcina Cz.--- KAPS juz nie robi niestety tych szybkich maglownic...a szkoda:(

tyle ze te maglownice z WRC to dzialaja dopiero z pompami wspomagania o jakims chorym cisnieniu(czyt duzym)...cos kiedys mi sie takiego o uszy obilo.... jak jestem w bledzie to prosze mnie poprawic

tyle ze te maglownice z WRC to dzialaja dopiero z pompami wspomagania o jakims chorym cisnieniu(czyt duzym)...cos kiedys mi sie takiego o uszy obilo.... jak jestem w bledzie to prosze mnie poprawic

Tego nie wiem. Niestety.

725$ a jak im wyslesz swoja stara kolumne to oddadza Ci 150-200$. Wszystko pisze na dole strony.

HubiSubi, chyba nie odczytales mojego PW, ktore wyslalem kilka dni temu. Tam Ci podalem te linki i jeszcze kilka innych.

Tomek Cecot proponował mi założenie "patentu" który zmienia przełożenie przekładni kierowniczej. Robią dwie wersje 1,5 i 2. Dokładnie nie wiem czy chodzi o maglownice (ale pewnie tak), w sumie chodzi o to, że jak od skrajnego położenia kół do skrajnego masz 3 obroty kierownicą to zrobią ci na 1,5 obrotu lub 2. On ma tak zrobione w swoim Fiacie Abarth którym startuje w rajdach. Koszt takiej przeróbki to około 1200zł. Ale po konkrety odsyłam do Tomka

jasne... dzwonilem .... rozmowy przebiegly pomyslnie.... czas zabiegu nie dluzej niz 3 tyg....jak nic innego mi nie wyskoczy to bede to robil na zime zeby potestowac

a wiadomo ze:

"patrz obrazek nizej"

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...