Jump to content

To się nazywa upalanie!

Gazik

Recommended Posts

NO właśnie, chłopak na forum jest świeży, ale pewnie zauważył, że wszyscy pieprzą od rzeczy to sobie założył wątek nie związany z marką i tyle. BTW Takiego burdelu to od kiedy pamiętam na forum nie było....

Chyba ci się kolego forum pomyliło.

Co to ma wspólnego z subaru?

A od kiedy forum takie zasadnicze i akuratne się zrobiło?

Mi się podoba. A ma pewnie tyle wspólnego co 97% postów tutaj.

Prawilna! Dać mu wódki!

A dla malkontentów: subaru=rajdowa marka=upalanie=strażacka renówka

A poza tym jest to przestroga przed następnym SJS-em :mrgreen:

NO właśnie, chłopak na forum jest świeży, ale pewnie zauważył, że wszyscy pieprzą od rzeczy to sobie założył wątek nie związany z marką i tyle. BTW Takiego burdelu to od kiedy pamiętam na forum nie było....

Mieli być jacyś moderatorzy do zrobienia porządku i coś sprawa umarła. Nawet jakieś propozycje wysuwaliśmy. Przydałby się porządek i dział typowo offtopiczny, żeby takie posty właśnie tam wpadały.

Mieli być jacyś moderatorzy do zrobienia porządku i coś sprawa umarła. Nawet jakieś propozycje wysuwaliśmy. Przydałby się porządek i dział typowo offtopiczny, żeby takie posty właśnie tam wpadały.

Fido - przecież jest już taki (zbiorczy) wątek - patrz "Offtopy małe i duże" :mrgreen::lol:

Tu by raczej trzeba pójść w stronę tworzenia "rezerwatów (wzgl. oaz) normalności" - inaczej się chyba nie da. Coś jak ostatnio w "Pytaniach do Dyrekcji".

Może by Moderatornia wprowadziła selektywne ostrzeżenia i bany? Znaczy, jak ktoś śmieci w wątku ściśle ON-topowym to dostaje ostrzeżenie jedno, drugie, trzecie - a potem bana NA TEN TYLKO WĄTEK?

Albo (jeśli opcja powyższa jest niemożliwa z przyczyn "technicznych") ustawić w on-topowych wątkach "podmoderatorów" (moderatorzy-ochotnicy tylko do danego wątku) i niech oni pilnują tam porządku.

A robić to mogą w ten sposób że (na przykład) Obermoderator (łubu dubu, łubu dubu... :lol: ) robi nowy wątek pt. "Kibel" (lub "Gehenna"... ;)), zamknięty (= "read-only") dla "ogółu", ale dostępny dla podmoderatorów. I oni wrzucają tam, "jak leci", wszystkie offtopy z wątków pod ich nadzorem - ku przestrodze dla gawiedzi (podobnie jak kiedyś szubienice przy drogach stawiali... :roll:)

CO WY NA TO :?:

Oho, krucjata offtopicowa rozpoczęta!

Hipokryzji mówimy stanowcze i głośne nie!

Ten, kto nigdy nie założył OT niech pierwszy rzuci we mnie postem.

Wiele tematów nie związanych ściśle z jedynie słuszną marką, bardzo ładnie się rozwijało, dając możliwości eurydycyjne członkom forum. Wystarczy przejrzeć ostatnie topici.

Oho, krucjata offtopicowa rozpoczęta!

Hipokryzji mówimy stanowcze i głośne nie!

Ten, kto nigdy nie założył OT niech pierwszy rzuci we mnie postem.

Wiele tematów nie związanych ściśle z jedynie słuszną marką, bardzo ładnie się rozwijało, dając możliwości eurydycyjne członkom forum. Wystarczy przejrzeć ostatnie topici.

Gazik, wszystko ci się pomerdało! ;)

Dokładnie na odwrót - napisałem przecież: "tu by raczej trzeba pójść w stronę tworzenia "rezerwatów (wzgl. oaz) normalności" - inaczej się chyba nie da (...)".

Inaczej: niech sobie purytanie robią swoje w swoich rezerwatach, a forum niechaj się pięknie rozwija dalej... :lol:

pzdr,

M.

Już nie mogę... Ponad połowa wpisów tutaj to offtopy!!!

Pierwszy offtop zrobił kolega Shodan:

Chyba ci się kolego forum pomyliło.

Co to ma wspólnego z subaru?

No, ja się pytam: CO TEN WPIS MA WSPÓLNEGO Z TYM WĄTKIEM...!?

Bana dla Szodana.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Gazik, nie przejmuj się. :wink: Od czasu do czasu niektórzy mają taką fazę, że się muszą czepić bliźniego... To przez te stresy. Ty to se wejdziesz na zaplecze i golniesz z tej brązowej flaszeczki - a nie każdy ma odpowiednie zaplecze...

A teraz OnTop: Renówki szkoda... :oops: Właściciela mniej - coś musiał zrobić nie tak, zapewne.

To pewnego rodzaju paradoks... bo wystarczylo dac w temacie [OT] i by nie bylo tematu... a co za tym idzie OT :roll: :wink:

Maruda, ja wsio paniał! Wzmianka o krucjacie dotyczyła Twoich przedpisarzy, a Twa idea jest ze wszech miar słuszna! Maruda na prezydenta! (może w drugiej turze :wink: )

Mr. Why przecież wiesz, że nie jestem wstanie tego sprawdzić. Pewnie blefujesz :wink:

No dobra, i po temacie.

Pzdr