freeQu Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 W najbliższa sobote wybieram sie do Poznania w celu obejżenia i sprawdzenia stanu technicznego Subaru Forestera. Niestety w sobote zamknięty jest ASO Kocar. Czy ktoś z was może polecic mi kogoś, kto rzetelnie sprawdzi mi w Poznaniu lub okolicach Subaraka przed kupnem. mt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maruda Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 W najbliższa sobote wybieram sie do Poznania w celu obejrzenia i sprawdzenia stanu technicznego Subaru Forestera. Niestety w sobote zamknięty jest ASO Kocar.Czy ktoś z was może polecic mi kogoś, kto rzetelnie sprawdzi mi w Poznaniu lub okolicach Subaraka przed kupnem. mt KOCAR? Zamknięty w soboty? Od kiedy to? Zawsze był otwarty - tylko że krócej (do 13. albo 14.). Zadzwoń do nich i upewnij się (814 20 19). A w razie czego wysyłam ci namiary na inny warsztat w okolicy na PW. pzdr, M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc.li Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 No może tym razem uda mi się zdobyć namiar na mechanika z Poznania (lub okolice) ??? Mteusz ma niestety racje SERWIS Kocara nie pracuje w soboty. Maruda jesli to nie problem to prosibym też o namiar na w/w mechanika mc.li@wp.pl :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maruda Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 No może tym razem uda mi się zdobyć namiar na mechanika z Poznania (lub okolice) ??? Mteusz ma niestety racje SERWIS Kocara nie pracuje w soboty. Maruda jesli to nie problem to prosibym też o namiar na w/w mechanika mc.li@wp.pl :roll: Prosisz - i masz M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc.li Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts