Jump to content

Poszukuje dobrego warsztatu w Poznaniu

freeQu

Recommended Posts

W najbliższa sobote wybieram sie do Poznania w celu obejżenia i sprawdzenia stanu technicznego Subaru Forestera. Niestety w sobote zamknięty jest ASO Kocar.

Czy ktoś z was może polecic mi kogoś, kto rzetelnie sprawdzi mi w Poznaniu lub okolicach Subaraka przed kupnem.

mt

W najbliższa sobote wybieram sie do Poznania w celu obejrzenia i sprawdzenia stanu technicznego Subaru Forestera. Niestety w sobote zamknięty jest ASO Kocar.

Czy ktoś z was może polecic mi kogoś, kto rzetelnie sprawdzi mi w Poznaniu lub okolicach Subaraka przed kupnem.

mt

KOCAR? Zamknięty w soboty? Od kiedy to? Zawsze był otwarty - tylko że krócej (do 13. albo 14.).

Zadzwoń do nich i upewnij się (814 20 19). A w razie czego wysyłam ci namiary na inny warsztat w okolicy na PW.

pzdr,

M.

No może tym razem uda mi się zdobyć namiar na mechanika z Poznania (lub okolice) :mrgreen: ??? Mteusz ma niestety racje SERWIS Kocara nie pracuje w soboty. Maruda jesli to nie problem to prosibym też o namiar na w/w mechanika mc.li@wp.pl :roll:

No może tym razem uda mi się zdobyć namiar na mechanika z Poznania (lub okolice) :mrgreen: ??? Mteusz ma niestety racje SERWIS Kocara nie pracuje w soboty. Maruda jesli to nie problem to prosibym też o namiar na w/w mechanika mc.li@wp.pl :roll:

Prosisz - i masz :mrgreen:

M.