Jump to content

Hansa do GAZU, Hansa do GAZU

CracowDragon

Recommended Posts

Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział to Ten zgrabny niemiecki pojazd Cabrio który jest w posiadaniu pewnej "starszej Pani :twisted: ", a który już rozsławił się na całe forum chociażby przez Zlot Plejad uległ modyfikacji... Dla czego o tym piszę... :?: To proste... Ponieważ Hans za swoje zbrodnie został zagazowany... Jak to mawiają "kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada... :wink: " Oczywiście "upierdliwi" paparazzi nie śpią i foto-relacja została wykonana... Pewnie za ten temat zawisnę na najbliższym słupie wysokiego napięcia, ale nie mogłem się powstrzymać... :twisted: 8) Oto jak zemsta w wykonaniu Moni, na Hansie może być słodka... :wink: :shock:

:twisted::twisted::twisted:

PS BAAARDZO proszę o łagodny wymiar kary, a forumowiczów o zapalenie świeczki kiedy już zostanie na mnie wykonana egzekucja.... :shock:

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:mrgreen:

Pozdrawiam Hansa, no i Moniqę :)

Na kolejnych zdjeciach widać przerazoną ekipę zaglądajacą pod maske. Jeden nawet w "konbinezonie bezpieczeneństwa"-odwazył się dotknać -inni mają miny nie tęgie :wink:

no tak..wczoreaj brutalnie zaglądano mi pod maske i..nie tylko...faktycznie Hans w ramach zemsty za II wojne światową został zagazowany..tłumacze powody tego czynu radykałom..

po pierwsze co innego śmigać Subką i spalać 15/100 na mieście a co innego mieć takie wyniki starym niemcem 8)

i drugi powód..strategiczny..w moim koooooolosalnym bagażniku mieścił się tylko..bałagan..a teraz zmieści się tylko 1/4 bałaganu :mrgreen:

p.s.Kajtek!!pożegnaj się z bliskimi :evil:

p.s.2 proszę o wyrozumiałość 8)

Ktorej generacji instalacja? :wink:

najlepszej :mrgreen: a serio to..nie wiem..temat gazowniczy jest dla mnie jeszcze taboo..ale to kwestia czasu..narazie śmiga bardzo ładnie choć straszyli mnie bo to pierwszy wielopunkt w VW..i ponoć potrafią dziać się cuda..aaa..i Panowie stwierdzili że to ostatni golf cabrio zagazowany przez nich..bo musieli się przy tym nagimnastykowac niczym rumuńska gimnastyczka :lol:

Ja gdyby nie to, że koło zapasowe w swoim niemcu mam pod samochodem to też bym skubańca zagazował... Ale ponieważ miejsce może mi być przydatne (na ten przykład, do przewożenia rozwścieczonej Monisi na grill'a bo jeszcze na szczęście mam kratkę...). Jeżeli nabytkiem będzie sierra to do gazu z nią, jeżeli legacy to już mi szkoda i będę śmigał na Pb... :mrgreen:

No, to w ramach kryzysu ekonomicznego i moralnego czekamy na analogiczne zdjęcia Srebrnej Szczały... :twisted:

PS> Wyjeżdżam. Zmieniam adres, wygląd, zawód i płeć. Także wszelkie próby odnalezienia mię przez Mamusię celem zaszczelenia za tego posta są z góry skazane na niepowodzenie... Szkoda czasu i nerwów 8)

Ja gdyby nie to, że koło zapasowe w swoim niemcu mam pod samochodem to też bym skubańca zagazował
da się założyć tam zbiornik
i będę śmigał na Pb.
wierz mi się może przejeść, a nawet odbić :)

Bo to nie tylko zemsta za wojnę tylko za rurociąg co Nas bokiem ominą... A co jak się wypinać to na oba fronty... Niech wiedzą, że stracili jeszcze jednego "gazownika"...

WiS obawiam się, że ponieważ Mamusia wtyki ma wszędzie to Twoje zabiegi nic nie dadzą... Zostaniesz odnalesiony i zapity... tfu tfu zabity... :twisted:

...faktycznie Hans w ramach zemsty za II wojne światową został zagazowany

NO LUDZIE !!!!! 60 LAT PO WOJNIE !!!!

A jak mówie że baby so wyjontkowo mściwe, to mi nik nie wierzy.

zaraz mściwa..nie można napisac że patriotka? :roll: :mrgreen:

da się założyć tam zbiornik

Pod autem bym się bał... Zbiornik Pb już tak jest umieszczony, ale LPG...?? To przecież Rambo... Bałbym się, że przyłożę w coś i rozwalę zbiornik... :roll:

wierz mi się może przejeść, a nawet odbić

do jazdy jest niemiec... Legacy by było do JAaAaZDY... :twisted:

Jeżeli nabytkiem będzie sierra to do gazu z nią, jeżeli legacy to już mi szkoda i będę śmigał na Pb... :mrgreen:

sierry się raczej kiepsko gazuja bo głowice maja delikatne i nawet bez gazu pekaja a na gazie to niemal reguła, wyjatkiem sa stare dobre 2.0 ohv które wszystko znosza z pokorą

Zostaniesz odnalesiony i zapity... tfu tfu zabity...

Wybieram pierwszy wariant egzekucji... Jakby co, to mogę się nawet tak specjalnie nie ukrywać w takim razie!!!

W ramach prowokowania: najlepsze Subaru to Subaru z gazem!!!

I idę przetrzeć kieliszki... :mrgreen:

stare dobre 2.0 ohv

2.0 ohv=2.0 ohc..?? Bo teraz nie wiem czy to kolejny silnik czy tylko błąd...??

Będziemy walczyć o utrzymanie sierry przy życiu... :wink:

WiS... Ta prowokacja może sporo kosztować jak tak każdy forumowicz teraz zacznie Cie szukać... :twisted: i skąd tyle kieliszków wytrzasnąc... :?: :shock:

Pod autem bym się bał... Zbiornik Pb już tak jest umieszczony, ale LPG...?? To przecież Rambo... Bałbym się, że przyłożę w coś i rozwalę zbiornik...

Hmmm, możliwe że ja coś źle zakapowałem, ale skoro masz koło pod autem to co za problem butle dać do środka? Podkreślam ze sie na tym nie znam tylko tak na "chłopski rozum" rozkminiam :wink: