Wojtek Posted December 17, 2002 Share Posted December 17, 2002 A więc dzisiaj nadszedł ten dzień gdy nowa Impreza przyjechała do Polski Mam do Dyrekcji pytanie : Jaki jest ten samochód ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted December 18, 2002 Dyrekcja SIP Share Posted December 18, 2002 Samochód jest jescze na myjni - za chwilę powinien być w salonie. Wygląda bardzo dobrze - chyba jeszcze bardziej agresywnie, niż na zdjęciach . Co do wrażeń z jazdy, to jeszcze trudno coś powiedzieć - dopiero wieczorem po raz pierwszy uruchomimy nowa maszynę, a jutro - zgodnie z planem - wyjazd do Warszawy 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted December 25, 2002 Share Posted December 25, 2002 No ja dzisiaj ją widziałem przez szybę bo salon był zamknięty i jest śliczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted January 6, 2003 Dyrekcja SIP Share Posted January 6, 2003 Wrażenia bardzo przyjemne. Samochód nieco lepiej od poprzedniej wersji "wybiera" drobne nierówności, jest trochę cichszy (opływ powietrza) oraz nieco wcześniej włącza turbinę. Czyli bez rewolucji, która nie była też oczekiwana, lecz w niektórych aspektach po prostu troche lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts