LukiGT 4 Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 w jakim? Link to post Share on other sites
Koniu0739 2 Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 w jakim? heheh no comment! Link to post Share on other sites
LukiGT 4 Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 jako mieszkaniec stolicy podkarpacia uwazam ze co miesieczne spoty subaru powinny sie odbywac w rzeszowie!rzeszowiacy jakie miejsce wg was odpowiadaloby wam na to by goscic podkarpackie subaraki??typujemy Link to post Share on other sites
Spokojny 8 Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 jako mieszkaniec stolicy podkarpacia uwazam ze co miesieczne spoty subaru powinny sie odbywac w rzeszowie!rzeszowiacy jakie miejsce wg was odpowiadaloby wam na to by goscic podkarpackie subaraki??typujemy Skoro ma to być miejsce godne, to wnioskuję o odrzucenie parkingu na Podpromiu. Jest to miejsce spotkań fanklubów VW Golfów, Calibrów, BMWów oraz Hondów Ale żeby wypowiedź była konstruktywna, proponuję wybrać jakieś przyjemne cafe z parkingiem Link to post Share on other sites
LukiGT 4 Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 ja tez nie jestem za podpromiem, przyjemna cafe z parkingiem? super! ale gdzie taka jest?? Link to post Share on other sites
Spokojny 8 Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Może któreś miejsce na wylocie z Rzeszowa? Ale chętnych jakby brak :? Link to post Share on other sites
ukaszWRX 14 Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Ale chętnych jakby brak :? jestem pewien ze napewno wyjdze wam jakiś spocik :wink: tylko trzeba sie zebrać w czasie Link to post Share on other sites
LukiGT 4 Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 jak wylot z rzeszowa to np warszawska jest dobra i kolo domu -- Śr lut 02, 2011 12:50 pm -- yy ale no wlasnie gdzie sa chetni :roll: Link to post Share on other sites
Krajanek 95 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 jak wylot z rzeszowa to np warszawska jest dobra i kolo domu -- Śr lut 02, 2011 12:50 pm -- yy ale no wlasnie gdzie sa chetni :roll: Jakby co to są 8) Link to post Share on other sites
LukiGT 4 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 o prosze. jeszcze ktos?? Link to post Share on other sites
anathema 0 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Mhm, ale ostrzegam... zostawiam za sobą czarną chmurę*. *jak to diesel ;> Link to post Share on other sites
Bartezz 0 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Może któreś miejsce na wylocie z Rzeszowa? Ale chętnych jakby brak :? a mozna zagladnac cimena strona mocy? Spokojny przeniosłeś sie do żeszofa na stałe? Link to post Share on other sites
LukiGT 4 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Bartezz jak sie nie boisz? to pewnie -- N lut 06, 2011 1:15 pm -- zbierac sie hopy zbierac kto jeszcze?? Link to post Share on other sites
Spokojny 8 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 a mozna zagladnac cimena strona mocy? Spokojny przeniosłeś sie do żeszofa na stałe? Bartezz, moje pochodzenie i blachy są stalowowolskie, ale w rzeszoffie mieszkam od dłuższego czasu A odnośnie ciemnych mocy... pfff... kto by tam zważał na takie drobiazgi, gdy tyle wspólnego :wink: OK, konkretnie i na temat. Miejsce - wyjazd z miasta w stronę Głogowa; Zajazd "Pod Borem" - jest bar, restauracja, parking, bilard. Myślę, że na poczatek może być... :?: Data - 12ty 13ty lub 14ty Luty 2011. To propozycja, kto chętny :?: :?: :?: Link to post Share on other sites
Krajanek 95 Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Miejsce pasuje Termin 12ty sobota może być :!: Godziny raczej wieczorne :!: Kto jeszce chętny :?: Link to post Share on other sites
LukiGT 4 Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 jesli wanna wyjedzie do tego czasu od Pana Carfita to napewno sie pojawie. Link to post Share on other sites
BOROwaty 6 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Jak będzie skład to ja może i bym się pojawił - Planuje być w odwiedzinach i rodziców w Jarosławiu to i może bym wycieczkę do Żeszoffa zrobił Link to post Share on other sites
Spokojny 8 Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 No jak tam Panowie... jutro (sobota) o 19tej? Link to post Share on other sites
Krajanek 95 Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Może byc Spokojny, trzeba sporządzić liste -- 11 lut 2011, o 19:38 -- LukiGT, Jak tam wanna :?: Jak nie gotowa to zgarniem Cie po drodze -- 12 lut 2011, o 17:33 -- Aktualne :?: Bo się wybieram Link to post Share on other sites
LukiGT 4 Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Wanna dalej u Pana Carfita bedzie jakos w tyodniu mowil ze w srode. Panowie jutro nie dam rady z przyczyn losowych sory :roll: Link to post Share on other sites
Spokojny 8 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Okej, było nas dwóch, więc spektakularnym spotem nazwać tego nie można. Ale za to bardzo sympatyczne spotkanie i siedzieliśmy obok gnuśnych siatkarzy Delect'y Bydgoszcz, którzy godzinę wcześniej dostali łomot od Resovii. Może w ten oto sposób zapoczątkowaliśmy NŚT - nową świecką tradycję? p.s. a wczoraj na podpromskim parkingu zebrało się się kilkunastu posiadaczy Fiatów Kupe. Zawstydzili nas Link to post Share on other sites
Krajanek 95 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Potwierdzam :!: Pierwszy Podkarpacki spot Subaru przeszedł do historii. Kto nie był niech żałuje :roll: Spokojny, jescze raz dzięki za przybycie i zacnie spędzony czas p.s Jak wracałem do domu było ogromnie ślisko ale Subarak dzielnie sobie poradził Link to post Share on other sites
ukaszWRX 14 Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 Pierwszy Podkarpacki spot Subaru przeszedł do historii czyli co,pierwsze koty za ploty miejmy nadzieje ,ze kolejne spoty beda w wiekszym gronie :wink: -- 23 lut 2011, o 17:20 -- spadlismy z pierwszej strony wiec "LUP" na poczatek Link to post Share on other sites
Spokojny 8 Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 No dobra. Żeby była aktywność - w Ułężu 06go marca, Czwartek organizuje Zimową Szkołę. Czy to jest dobry pomysł na spotkanie? Ja póki co się czaję, bo prognozy pogody są niepewne (może być mokro zamiast śnieżnie), ale propozycję rzucam Link to post Share on other sites
sorcerer 4 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Do kiedy można potwierdzić udział, jak chętnie bym się poślizgał o ile śnieg będzie, niem mam drugich felg na zmianę, a zimówek szkoda mi katować na asfalcie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts