Jacky X 81 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Kubica wszedł do F1 Schumacher skreczował. Kubica wraca Alonso skreczował. Link to post Share on other sites
WRC fan 203 Posted August 15, 2018 Share Posted August 15, 2018 Sainz w McLarenie. http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/24379094/carlos-sainz-set-replace-fernando-alonso-mclaren Na drugi fotel pewnie wpakują Norrisa. Link to post Share on other sites
KotMorderca 274 Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Świetnie by było zobaczyć Norrisa w F1. Jestem bardzo ciekaw co by pokazał. Link to post Share on other sites
burton 52 Posted August 17, 2018 Share Posted August 17, 2018 Wszyscy wkładają już Roberta za kiere, a na forum cisza;) Link to post Share on other sites
wezyr 39 Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Chciałbyś przeczytać miliony teorii? Jest kilka blogów na których co 15 minut Robuś wsadzany jest do innego bolidu, a nawet możesz przeczytać, że rezygnuje z Ferrari, bo za mało chcą mu płacić. Link to post Share on other sites
Jumpman 844 Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Na przełomie 2017/2018 był już taki hype, i bańka z oczekiwaniami/spekulacjami ,że zacząłem przyjmować takie newsy na chłodno... dla mojego zdrowia psychicznego. Zobaczymy. 1 Link to post Share on other sites
Guest Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Oj Serioża, Serioża... https://sportowefakty.wp.pl/formula-1/772027/siergiej-sirotkin-nie-martwi-sie-plotkami-wkladam-cale-serce-w-to-co-robie "Sirotkin jest przekonany, że szefowie Williamsa doceniają jego pracę i gdy przyjdzie im decydować o składzie na kolejny sezon, odwdzięczą się." No ja myślę - tyle rubli piechotą nie chodzi Link to post Share on other sites
Tutek 402 Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 (edited) Gasly w Red Bullu. Edited August 20, 2018 by Tutek Link to post Share on other sites
burton 52 Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Coraz mniej miejsc;( Link to post Share on other sites
wolnemiasto 20 Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 jakieś głupie infa, ze RK w Red Bull .... znów wykorzystują jego postać do gierek..... zupełnie jak w zaszłym roku..... to niepokoi Link to post Share on other sites
0x4ddd 1 Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Nie było żadnego info, że RK w Red Bullu. To tylko polskie portale zrobiły sensację z luźnych przemyśleń, w których było jasno napisane, że taki scenariusz jest praktycznie niemożliwy ale byłby medialny. Link to post Share on other sites
Jacky X 81 Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Owszem było. BBC spekulowało ,że Kubica pasował by do Red Bula podobnie jak Gassly i ten drugi otrzymał angaż. Link to post Share on other sites
Guest Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 ehh, to już zaczyna być podobne do "Mody na Sukces" Niestety, chyba trzeba się pogodzić z tym, że czas Kubicy w F1, jako etatowego kierowcy wyścigowego, już minął i nie wróci. Wszystkie te spekulacje w mediach to chyba takie nasze zaklinanie rzeczywistości i myślenie życzeniowe. Coś jak Lewandowski w Realu... No, ale gdyby jednak okazało się, że nie mam racji, to z chęcią odszczekam moje plugawe słowa Link to post Share on other sites
Adi 1243 Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Godzinę temu, sluf napisał: trzeba się pogodzić z tym, że czas Kubicy w F1, jako etatowego kierowcy wyścigowego, już minął i nie wróci Zgoda, ale czy ma starać się o rolę emeryta (kierowcy rozwojowego, mentora) w F1? Za młody jeszcze, niech ucieka się ścigać gdzie indziej. Link to post Share on other sites
Guest Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 2 minuty temu, Adi napisał: niech ucieka się ścigać gdzie indziej Tylko gdzie? Rajdy? Za wielką wodę do serii Indy? Nascar? Słabo to widzę Link to post Share on other sites
mar3k 19 Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 49 minut temu, sluf napisał: Tylko gdzie? Rajdy? Za wielką wodę do serii Indy? Nascar? Słabo to widzę pare serii sie znajdzie. Rajdy raczej odpadaja.. wątpie żeby chciał jeździć gdziekolwiek niżej niz WRC a tam wiemy jak było No cóż jeszcze kilka miejsc jest.. nadzieja ostatnia umiera Link to post Share on other sites
Adi 1243 Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 3 godziny temu, sluf napisał: Tylko gdzie? Rajdy? 2 godziny temu, mar3k napisał: wątpie żeby chciał jeździć gdziekolwiek niżej niz WRC Tacy zawodnicy jak Mikelsen, Evans, czy słabsi, jak Lefebvre, nie mają problemu, żeby przeczekać w WRC2, aż trafi się okazja do powrotu do pierwszej ligi. Myślę, że to jest idealne miejsce dla Roberta. Tu doskonale pokaże swoją prędkość, bez wielkiego ciśnienia....a wtedy może... Np. gdyby w tym roku jeździł, do może zamiast Ostberga by wskoczył do Francuzów...kto wie. Link to post Share on other sites
Beavis 3336 Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 2 minuty temu, Adi napisał: Tacy zawodnicy jak Mikelsen, Evans, czy słabsi, jak Lefebvre, nie mają problemu, żeby przeczekać w WRC2, aż trafi się okazja do powrotu do pierwszej ligi. Myślę, że to jest idealne miejsce dla Roberta. Tu doskonale pokaże swoją prędkość, bez wielkiego ciśnienia....a wtedy może... Np. gdyby w tym roku jeździł, do może zamiast Ostberga by wskoczył do Francuzów...kto wie. Też tak myślę. W WRC2 byłby dominatorem, a to najlepsza pozycja, aby wskoczyć do wyższej ligi. Link to post Share on other sites
Adi 1243 Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 6 minut temu, Beavis napisał: W WRC2 byłby dominatorem, Inna sprawa, to wtedy "nawijałby" kilometry i poznawał poszczególne rajdy, a tego mu bardzo brakuje jeszcze w porównaniu do czołówki. Siedzenie w padoku najsłabszego zespołu nie wpływa dobrze na kondycje/rozwój kierowcy. Link to post Share on other sites
Beavis 3336 Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 1 minutę temu, Adi napisał: Inna sprawa, to wtedy "nawijałby" kilometry i poznawał poszczególne rajdy, a tego mu bardzo brakuje jeszcze w porównaniu do czołówki. Siedzenie w padoku najsłabszego zespołu nie wpływa dobrze na kondycje/rozwój kierowcy. Zgadza się. Czyli same plusy. Link to post Share on other sites
Guest Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 4 minuty temu, Beavis napisał: Zgadza się. Czyli same plusy. Znaczy się, same minusy, w obecnej sytuacji Link to post Share on other sites
0x4ddd 1 Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 9 godzin temu, Jacky X napisał: Owszem było. BBC spekulowało ,że Kubica pasował by do Red Bula podobnie jak Gassly i ten drugi otrzymał angaż. Chyba nie mówisz o tym - https://www.bbc.com/sport/formula1/45184202 Tam dali nawet Hartleya... A w opisie RK jest to o czym pisałem. Link to post Share on other sites
Guest Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Gerhard Berger i jego wspominki: https://www.formula1.com/en/latest/features/2018/8/podcast--gerhard-berger-on-senna--partying---racing-for-ferrari-.html Link to post Share on other sites
Jacky X 81 Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 (edited) Polska jest jednym z niewielu krajów gdzie Red Bull nie może być Numerem 1 ze swoim energetykiem .... Nie mam nic przeciwko temu aby im Kubica pomógł. Mam na myśli już Torro Roso oczywiście. Edited August 23, 2018 by Jacky X Link to post Share on other sites
marcin_kielce 34 Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 A skąd masz takie ciekawe dane? Link to post Share on other sites
Recommended Posts