kopytt91 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Jak w temacie mniej więcej .....mam Subaru STI MY04 2,5 i mam problem .... Zaginol mi pilot < jedyny > Zastanawiam się czy macie może jakieś rady jak rozblokować alarm za pomocą samego kluczyka, wiem , że w niektórych Japońcach dało się rozpiąć imo i odcięcie kombinacją kluczyka w zamku. Zastanawiam się również czy nie obejść jakoś tego zabezpieczenia fabrycznego i założyc swojego. Jeżeli posiadacie jakąś wiedze na ten temat to prosze o jakieś info nawet na PW czy @mail Dzięki i czekam na jakieś podpowedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 US w tym roczniku nie ma immo.Alarm spróbuj wyłaczyc tak: otwierasz drzwi z klucza wsiadasz do auta(alarm powinien juz wyć) wkładasz klucz w stacyjke ,włączasz zapłon i naciskasz blokadę drzwi tą na panelu razem ze sterowaniem szybami.(nie pamiętam czy tą blokade naciska się raz czy 2-3X) Nie jestem pewien czy coś nie pokręciłem ,ale tak mniej więcej wyglądało to w foresterze 06 US. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopytt91 Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 A może wiecie ile trwa dorobienie takiego pilota w Serwisie i jaki jest czas oczekiwania :?: -- Śr gru 08, 2010 9:29 am -- ferdek, Powiem Ci, że strzał w 10 :!: :!: Za pierwszym razem nie poszło ale jak poklikałem z 20 razy lekko w nerwach to sie rozłączylo Dzięki śliczne za pomoc i pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Nima sprawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts