Igi_666 Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Wiadomo ,że zima u wielu kierowców powoduje conajmniej jeżenie sie włosów na głowie i ciary na plecach,bo ślisko,bo niebezpiecznie... Bardzo mało kierujących przeszło szkolenia na jakis płytach poślizgowych itp Bezpieczne ćwiczenie na placach w Bolesławcu za dnia auta,wieczorem jak jest lużniej to zawwsze sie moze jakis patrol przyczepic albo problemem mogą byc wszelkie "ozdobniki" typu krawęzniki ,latarnie itp POMYSŁ Wpadlismy razem z Igim na pomysł aby zrobić takie treningi na lotnisku w krzywej/osłej Żadnych krawężników,żadnych słupów,mamy troszkę pachołków i można się w bezpieczny sposób pobawić w szybkie kręcenie kierownicą,zależy kto jakie ma autko-czyli wychodzenie z nadsterowności czy podsterowności,po prostu poznać w bezpiecznych warunkach zachowanie się auta poza kontrola i poćwiczyć wychodzenie z takich niespodzianek...może odruchowo na drodze założymy np.te kontrę jak nam zacznie np.tył uciekać Na koniec chcemy zrobić pozoracje wypadku drogowego aby pokazać co trzeba robić a czego absolutnie nie,czyli zabezpieczenie miejsca zdarzenia,podejście do poszkodowanych,ewakuacja z pojazdu itp KIEDY Niedziela 12.12,godz.można koło południa:) KTO Każdy kto chce się pobawić autem na śniegu i troszkę się podszkolić Pojemnośc,marka,rodzaj napędu nieistotny:) MILE WIDZIANE OSOBY KTÓRE MOŻE SA BARDZIEJ DOSWIADCZONE,MOZE JAKIEś RAJDY CZY INNE KJS-y:) -- 4 gru 2010, o 17:31 -- PS: Poszukiwana osoba która mogła by się podzielić doświadczeniami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Igi Postaram się przyjechać, zobaczymy jeszcze, ale - kto z Forumowiczów jest z okolic Zielonej Góry, Polkowic, Lubina, Głogowa i bliżej Bolesławca, dawać na spocik, będzie fajnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Ze znajomymi bierzemy też grilla , także bierzcie prowiant jakiś (np. kiełbaski czy kto co tam chce). Odpalimy grilla i każdy będzie mógł sobie coś upiec, albo po prostu się ogrzać Do końca tygodnia umieszczę dokładną mapkę dojazdową z A4 do lotniska. Jak ktoś z innego rejonu będzie chciał się wybrać to niech pisze, a i dla niego się mapka znajdzie Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
potok Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 może się pojawię zobaczę jak mi się wszystko ułoży. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Ze znajomymi bierzemy też grilla , także bierzcie prowiant jakiś (np. kiełbaski czy kto co tam chce). Odpalimy grilla i każdy będzie mógł sobie coś upiec, albo po prostu się ogrzać Do końca tygodnia umieszczę dokładną mapkę dojazdową z A4 do lotniska. Jak ktoś z innego rejonu będzie chciał się wybrać to niech pisze, a i dla niego się mapka znajdzie Pozdrawiam! Robi się coraz lepiej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted December 7, 2010 Author Share Posted December 7, 2010 A i bierzcie sanki kto ma. Zrobimy też kulig ;] Zabawa przede wszystkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Igi masz potwierdzone kto będzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 Najgorsze, że nikt z forum ni nie potwierdził, że pojawi się na 100%. Jak by wszyscy spełnili obietnice to z forum powinno być około 5 osób, a może i więcej. Ale na pewno będą moi znajomi z okolic innymi pojazdami Link to comment Share on other sites More sharing options...
lola Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Wybrałbym się poujeżdżać Justynkę, ale akurat ten weekend mam zajęty przez studia . Pozdrawiam, Ł.O. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 Wybrałbym się poujeżdżać Justynkę, ale akurat ten weekend mam zajęty przez studia . Pozdrawiam, Ł.O. Szkoda. Może następnym razem. A właśnie jak tam wrażenia po pierwszym śniegu w Justynce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Igi u mnie wszystko zależy od soboty, jak pójdzie gładko to przyjadę, jak nie to nie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lola Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 A właśnie jak tam wrażenia po pierwszym śniegu w Justynce? Fantastycznie, wszystkie winy odkupione, wyższe niż oczekiwane spalanie wybaczone . Dzisiaj dla odmiany pojeździłem trochę FWD z kontrolą trakcji - nuuuda . Pozdrawiam, Ł.O. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted December 11, 2010 Author Share Posted December 11, 2010 Wpadłem dzisiaj na lotnisko sprawdzić jak sprawy się mają i powiem że jest źle. Śnieg jest mokry i ciężki i jest go 10-25cm. Nie martwiłem się że się zakopie, ale naderwałem pampersa ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Igi i jak? było coś? a jak tak, to jak było? :wink: i sorki, ale nie udały się zamiary, może następnom razom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted December 14, 2010 Author Share Posted December 14, 2010 Igii jak? było coś? a jak tak, to jak było? :wink: i sorki, ale nie udały się zamiary, może następnom razom No niestety przyszła odwilż i wszystko szlag trafił ;p Ale myślę że może w ten weekend się coś uda Jak coś będę dawać znak w tym temacie a i temat zmieniam Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Igii jak? było coś? a jak tak, to jak było? :wink: i sorki, ale nie udały się zamiary, może następnom razom No niestety przyszła odwilż i wszystko szlag trafił ;p Ale myślę że może w ten weekend się coś uda Jak coś będę dawać znak w tym temacie a i temat zmieniam Pozdrawiam Ooo, to może i nawet dobrze. Trzymaj rękę na pulsie... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Tak więc jak obiecałem. Śnieżek bardzo fajny więc zapraszam 19.12.2010r na lotnisko w Krzywej ;] Będzie grill!. Weźcie trochę węgla co najwyżej no i prowiant na grilla (każdy z własnym koszyczkiem ). Będą sanki! Bierzcie sanki i pociechy, a nawet całe rodziny. Subaru + sanki = bardzo dobra zabawa ;] Odgrodzimy sobie jakieś dwa łuki do potrenowania jazdy ażeby nam ten tył tak bardzo "nie" uciekał Ogólnie motto imprezy to dobra zabawa! Zapraszam ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Tak więc jak obiecałem. Śnieżek bardzo fajny więc zapraszam 19.12.2010r na lotnisko w Krzywej ;]Będzie grill!. Weźcie trochę węgla co najwyżej no i prowiant na grilla (każdy z własnym koszyczkiem ). Będą sanki! Bierzcie sanki i pociechy, a nawet całe rodziny. Subaru + sanki = bardzo dobra zabawa ;] Odgrodzimy sobie jakieś dwa łuki do potrenowania jazdy ażeby nam ten tył tak bardzo "nie" uciekał Ogólnie motto imprezy to dobra zabawa! Zapraszam ;] Brzmi lepiej niż ostatnio, może mi się uda :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts