Impreza23l Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Witam mam problem tzn brak predkosciomierza gdzie moge dostac linke do imprezy97 ?? allegro pusto intercars tez i nie wiem gdzie szukac jak ktos moze niech podpowie Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeOrGe Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Na tym forum możemy ci polecić tylko ASO Subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Witam mam problem tzn brak predkosciomierza gdzie moge dostac linke do imprezy97 ?? allegro pusto intercars tez i nie wiem gdzie szukac jak ktos moze niech podpowie Pozdrawiam Ale gdzie ty mieszkasz , bo nie wiem co ci polecić a mam parę miejsc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 gdzie moge dostac linke do imprezy97 ?? Linkę czy łacznik przy skrzyni bo najczęściej lacznik sie psul ( o ile nie pomylilem modeli.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 w tym łączniku się właśnie urywa ta płaska część. Od Legacy albo Forka powinna pasować. Najwyżej inaczej trzeba ją poprowadzić, kiedyś dokupiłem linkę i była trochę krótsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 w tym łączniku się właśnie urywa ta płaska część. Od Legacy albo Forka powinna pasować. Najwyżej inaczej trzeba ją poprowadzić, kiedyś dokupiłem linkę i była trochę krótsza. W Jankach dorabiają linki ale trzeba mieć starą na wzór . Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Pod Lublinem w Konopnicy też dorabiają, robiłem tam linkę zamka maski, przewody hamulcowe i różne inne pierdołki związane z linkami i hamulcami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giechu Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Od Legacy albo Forka powinna pasować. W forkach chyba nie było mechanicznych liczników Link to comment Share on other sites More sharing options...
Impreza23l Posted December 2, 2010 Author Share Posted December 2, 2010 mieszkam w Sochaczewie pod Warszawa i od dwoch dni nic w miescie nie znalazlem a bylem w wielu sklepach i wiele miejsc obdzwonilem z tego co widzialem to tam jest caly przewod bez zadnego lacznika na koncu zakonczony plastikowa sruba na klucz 17mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Linki dorabia Henryk Frydziński w Jankach . Zaklad jest po drugiej stronie jak Mc Donalds - po drugiej stronie Al Krakowskiej . Dorobią każdą linkę , ale trzeba mieć starą na wzór (chyba) . Jesli nie można dorobić to pytaj o Anglików . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 z tego co widzialem to tam jest caly przewod bez zadnego lacznika na koncu zakonczony plastikowa sruba na klucz 17mm Może tak być :roll: . Ktos musi ustalic na 100% , że to linka . Jest jeszcze mozliwosc , że to "ślimak" w skrzyni ( trzeba rozbierać :| ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Impreza23l Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 Kolego nikt mi nic nie musi ustalac bo sam wymontowalem linke z calym pancerzem i plaska czesc ktora wchodzi do slimaka przerdzewiala i odpadla ale udalo mi sie wszystko wyjac... slimak dziala sprawdzalem... niestety mamy takich mechanikow w polsce ze nawet linki pancerza zlozyc nie potrafia... nie byla skrecona dobrze i woda sie dostala i zardzewialo. Linke z pancerzem mam wyjeta i jak cos to chyba podjade do tego Pana w Jankach -- Pt gru 03, 2010 5:59 pm -- p.s. na poczatku pytale, gdzie moge dostac linke do imprezy a nie czemu mi nie dziala predkosciomierz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek790 Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Impreza23l, swego czasu wyjałem linkę poszedłem do sklepu i dopasowałem bodajże od poldka, wsadziłęm w ten sam pancerz i się kręci jak ta lala. Zatem wyjmuj linkę i szukaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Impreza23l Posted December 4, 2010 Author Share Posted December 4, 2010 kolego linke wyjalem a od poloneza to mi juz w pierwszym sklepie polecili ale tam w poldku tak ze sa kwadratu po obu stronach a ja z jednej mam kwadrat do zegarow a do slimaka mam plaska blaszke o wymiarach 5mm x 2mm x 20mm i nie darady tak zrobic jak mowisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek790 Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Impreza23l, a nie możesz zaklepać tej końcówki by powstała blaszka, ew. utnij starą linkę i wkręć w nią tę od poloneza - powinno się dać - tylko patrz by długość powstałej linki była identyczna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts