Jump to content

Urwana linka predkościomierza

Impreza23l

Recommended Posts

Witam

mam problem tzn brak predkosciomierza

gdzie moge dostac linke do imprezy97 ??

allegro pusto intercars tez :( i nie wiem gdzie szukac

jak ktos moze niech podpowie :)

Pozdrawiam

Ale gdzie ty mieszkasz , bo nie wiem co ci polecić a mam parę miejsc

w tym łączniku się właśnie urywa ta płaska część. Od Legacy albo Forka powinna pasować. Najwyżej inaczej trzeba ją poprowadzić, kiedyś dokupiłem linkę i była trochę krótsza.

w tym łączniku się właśnie urywa ta płaska część. Od Legacy albo Forka powinna pasować. Najwyżej inaczej trzeba ją poprowadzić, kiedyś dokupiłem linkę i była trochę krótsza.

W Jankach dorabiają linki ale trzeba mieć starą na wzór .

mieszkam w Sochaczewie pod Warszawa i od dwoch dni nic w miescie nie znalazlem a bylem w wielu sklepach i wiele miejsc obdzwonilem

z tego co widzialem to tam jest caly przewod bez zadnego lacznika na koncu zakonczony plastikowa sruba na klucz 17mm

Linki dorabia Henryk Frydziński w Jankach . Zaklad jest po drugiej stronie jak Mc Donalds - po drugiej stronie Al Krakowskiej . Dorobią każdą linkę , ale trzeba mieć starą na wzór (chyba) . Jesli nie można dorobić to pytaj o Anglików .

z tego co widzialem to tam jest caly przewod bez zadnego lacznika na koncu zakonczony plastikowa sruba na klucz 17mm

Może tak być :roll: . Ktos musi ustalic na 100% , że to linka . Jest jeszcze mozliwosc , że to "ślimak" w skrzyni ( trzeba rozbierać :| )

Kolego nikt mi nic nie musi ustalac bo sam wymontowalem linke z calym pancerzem i plaska czesc ktora wchodzi do slimaka przerdzewiala i odpadla ale udalo mi sie wszystko wyjac... slimak dziala sprawdzalem... niestety mamy takich mechanikow w polsce ze nawet linki pancerza zlozyc nie potrafia... nie byla skrecona dobrze i woda sie dostala i zardzewialo.

Linke z pancerzem mam wyjeta i jak cos to chyba podjade do tego Pana w Jankach

-- Pt gru 03, 2010 5:59 pm --

p.s. na poczatku pytale, gdzie moge dostac linke do imprezy a nie czemu mi nie dziala predkosciomierz.

kolego linke wyjalem a od poloneza to mi juz w pierwszym sklepie polecili ale tam w poldku tak ze sa kwadratu po obu stronach a ja z jednej mam kwadrat do zegarow a do slimaka mam plaska blaszke o wymiarach 5mm x 2mm x 20mm i nie darady tak zrobic jak mowisz