subar_u Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Padl taki pomysl ale nikt sie jeszcze nie zebral wiec ja otwieram wątek tylko na temat GT5 8) piszcie jakie macie rekordy jakim autem i moce ktora ten czas wykreciliscie:) ja mam pare dni straty w graniu wiec musze nadgonic towarzystwo. Jesli ktorys mod uzna watek za zbedny to niech zamknie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal K Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 lepiej napisz czy warto dla tej gry kupić konsole :roll: szczególnie chodzi mi o zestawienie imprezy/evo i toru top gear nurburgring tez tam jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arekm Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Padl taki pomysl ale nikt sie jeszcze nie zebral wiec ja otwieram wątek tylko na temat GT5 8) piszcie jakie macie rekordy jakim autem i moce ktora ten czas wykreciliscie:) ja mam pare dni straty w graniu wiec musze nadgonic towarzystwo. Jesli ktorys mod uzna watek za zbedny to niech zamknie To moze co by bylo sprawiedliwie, a przy okazji jakies trofeum by wpadlo - zrobmy "konkurs" w tym temacie: "GT-R Official Record Achieve a time of 7'29.03 on the Nürburgring Nordschleife in a Nissan GT-R '07. The record must be achieved in a Time Trial in the Arcade mode version of the car with tires of Sports Hard grade or lower equipped." Link to comment Share on other sites More sharing options...
subar_u Posted December 2, 2010 Author Share Posted December 2, 2010 dobra a moze ktos mi powie jak sobie ustawic guziki na kierownicy po swojemu. bo kombinuje i albo jestem slepy albo... a wogole to ciekawe dlaczego nie ma odrazu logitech G27 w grze??? sa te same kierownice co w prologue a o bylo juz dawno temu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 A ja proponuję zmienić zasady i używać jakiegoś Subaraka na Nurburgringu :!: też w arcade, z konkretnym setupem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 -Nowe STI Sedan -Seryjne. Opony "sportowe twarde". Kontrola trakcji wylączona. ABS na 1. -Tor: Eiger Nordwand, krótki, suchy, nie odwrócony ;-) Mój pierwszy przejazd: 1:16:826. Ciekawy jestem, czy to w miarę szybko 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercooles Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Tor: Eiger Nordwand, krótki, suchy, nie odwrócony Hawk STI 320 koni na sportowej średniej 1:09:629 po 5 okrążeniach żeby opony zagrzać Bez kontroli trakcji i ABS z realistyczną przyczepnością. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 a gdzie sie w ogole wybiera tryby miedzy arcade a realistyczna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Moja żonka w STI MY11 seria, opony sportowe twarde na Nurginburingurrugrinbringringu miała 8:45 która z was to pobije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subar_u Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 -Nowe STI Sedan-Seryjne. Opony "sportowe twarde". Kontrola trakcji wylączona. ABS na 1. -Tor: Eiger Nordwand, krótki, suchy, nie odwrócony ;-) Mój pierwszy przejazd: 1:16:826. Ciekawy jestem, czy to w miarę szybko 8) moj czas to 1:14:669 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercooles Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 a gdzie sie w ogole wybiera tryby miedzy arcade a realistyczna ? Jest taka opcja gdy ustawiasz kontrole trakcji i abs a na samym dole masz przyczepność Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 -Nowe STI Sedan-Seryjne. Opony "sportowe twarde". Kontrola trakcji wylączona. ABS na 1. -Tor: Eiger Nordwand, krótki, suchy, nie odwrócony ;-) Mój pierwszy przejazd: 1:16:826. Ciekawy jestem, czy to w miarę szybko 8) moj czas to 1:14:669 1:14:274 Link to comment Share on other sites More sharing options...
subar_u Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 -Nowe STI Sedan-Seryjne. Opony "sportowe twarde". Kontrola trakcji wylączona. ABS na 1. -Tor: Eiger Nordwand, krótki, suchy, nie odwrócony ;-) Mój pierwszy przejazd: 1:16:826. Ciekawy jestem, czy to w miarę szybko 8) moj czas to 1:14:669 1:14:274 jutro wykrece lepszy 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 hercooles, ale to dotyczy jedynie mokrej nawierzchni :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercooles Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Acha:) any way ja zawsze wszystko off i realizm na maksa jak się da:).Chyba popełniłem małą gafę Link to comment Share on other sites More sharing options...
subar_u Posted December 4, 2010 Author Share Posted December 4, 2010 -Nowe STI Sedan-Seryjne. Opony "sportowe twarde". Kontrola trakcji wylączona. ABS na 1. -Tor: Eiger Nordwand, krótki, suchy, nie odwrócony ;-) Mój pierwszy przejazd: 1:16:826. Ciekawy jestem, czy to w miarę szybko 8) moj czas to 1:14:669 1:14:274 jutro wykrece lepszy 8) 1:13:977 8) ale nie bylo latwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intakwrx Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Ustalmy zasadny. Jaki tor jakie ustawienia ! Może przygotujemy się do tej akcji Nie dość, że polski oddział Sony Computer Entertainment w ciągu kolejego miesiąca ma zamiar pokazać Gran Turismo 5 graczom z całej Polski (pamiętacie przyczepy jeżdżące po największych miastach?), to na dodatek umożliwi wygranie wycieczki na prawdziwy tor Nurburging wraz z ekipą Top Gear. Wszelkie potrzebne informacje znajdziecie w rozwinięciu newsa, w treści oficjalnej notki prasowej wystosowanej przez SCEP Coś nie mogę na razie znaleźć konkretnych dat i miejsc objazdu tej przyczepy Wiec tor Nurburging duża pętla. Wszystkie ułatwiacie OFF Opony jakie kto chce. Samochód oczywiście STI MY11 tuningowane jak kto chce Link to comment Share on other sites More sharing options...
arekm Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Ustalmy zasadny. Jaki tor jakie ustawienia ! Może przygotujemy się do tej akcji Nie dość, że polski oddział Sony Computer Entertainment w ciągu kolejego miesiąca ma zamiar pokazać Gran Turismo 5 graczom z całej Polski (pamiętacie przyczepy jeżdżące po największych miastach?), to na dodatek umożliwi wygranie wycieczki na prawdziwy tor Nurburging wraz z ekipą Top Gear. Wszelkie potrzebne informacje znajdziecie w rozwinięciu newsa, w treści oficjalnej notki prasowej wystosowanej przez SCEP Coś nie mogę na razie znaleźć konkretnych dat i miejsc objazdu tej przyczepy Wiec tor Nurburging duża pętla. Wszystkie ułatwiacie OFF Opony jakie kto chce. Samochód oczywiście STI MY11 tuningowane jak kto chce Moze Nurburging, tryb arcade (będzie sprawiedliwie), STI MY11, wszystko na OFF ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 abs 1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arekm Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 abs 1 ? Raczej tak BTW: Czy ktos kapuje zachowanie auta bez ABS'u w tej grze? Ja tego kompletnie nie ogarniam. Niby nie miałem nigdy samochoduz bez abs, ale wydaje mi sie ze auto z zablokowanymi kolami powinno sunąc do przodu pomimo skrecania kołami, a po puszczeniu gazu powinno odzyskiwac sterowność. Tutaj fura lata jak żyd po pustym sklepie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercooles Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 -Nowe STI Sedan-Seryjne. Opony "sportowe twarde". Kontrola trakcji wylączona. ABS na 1. -Tor: Eiger Nordwand, krótki, suchy, nie odwrócony ;-) Mój pierwszy przejazd: 1:16:826. Ciekawy jestem, czy to w miarę szybko 8) moj czas to 1:14:669 1:14:274 jutro wykrece lepszy 8) 1:13:977 8) ale nie bylo latwo 1.12.122 i wydaje mi się że jeszcze jestem w stanie urwać coś z końcówki No to nurburgring sti 11 abs na jeden opony powiedzmy sportowe średnie i ogień wydaje mi się że będzie w miarę realistycznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
subar_u Posted December 5, 2010 Author Share Posted December 5, 2010 1.12.122 i wydaje mi się że jeszcze jestem w stanie urwać coś z końcówki No to nurburgring sti 11 abs na jeden opony powiedzmy sportowe średnie i ogień wydaje mi się że będzie w miarę realistycznie ten czas to juz cos majstrowane musialo byc w aucie 8) co do jazdy na nurburgring jest chyba roznica w przerobkach auta to albo ustalmy ze seria jedziemy albo na max podkrecony. bo seria ma 300KM a moj podkrecony ponad 500KM plus zawias i cala reszta wiec bedzie duza roznica 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercooles Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 1.12.122 i wydaje mi się że jeszcze jestem w stanie urwać coś z końcówki No to nurburgring sti 11 abs na jeden opony powiedzmy sportowe średnie i ogień wydaje mi się że będzie w miarę realistycznie ten czas to juz cos majstrowane musialo byc w aucie 8) co do jazdy na nurburgring jest chyba roznica w przerobkach auta to albo ustalmy ze seria jedziemy albo na max podkrecony. bo seria ma 300KM a moj podkrecony ponad 500KM plus zawias i cala reszta wiec bedzie duza roznica 8) Jechałem serią na twardej sportowej z abs na 1.Nurburg ring też uważam że serią będzie bardzo miarodajnie.Na sportowej średniej bez kontroli trakcji napędy40/60 Abs na 1. Zaraz przejadę nurburgring i zobacze mniej więcej jakie czasy można wykręcić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arekm Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 No to nurburgring sti 11 abs na jeden opony powiedzmy sportowe średnie i ogień wydaje mi się że będzie w miarę realistycznie Jak bedziemy jezdzic w trybie arcade to auto będzie seryjne - tam nie ma mozliwosci tuningu - wydaje mi sie ze tak bedzie najsprawiedliwiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercooles Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Pojechałem STI 11 Nurburgring a trybie ARCADE tak jak się umawialiśmy Bez kontroli z Abs na 1 opony sportowe średnie. hercooles26 login na GT5. Czas........................7:51:723 weryfikujcie bo nie mam pojęcia czy to szybko:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts