owoc666 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Mi się wydaje, że mniej - ale co tam, to w końcu Impreza, postrach dróg. A z neonem pod spodem to fiu, fiu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 to w końcu Impreza, postrach dróg. A z neonem pod spodem to fiu, fiu! Sugerujesz że kręci mnie festyn-tuning ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 Sugerujesz że kręci mnie festyn-tuning ? Sugar? Tak, słodzę dwie łyżeczki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Owoc uspokój się. Bo będize ostrzeżenie. Niestety Twoje dowcipy są ostatnimi czasy mało śmieszne za to denerwujące. Za numer na shout-boxie to w ogóle miałem ochotę Ci walnąć bana z punktu więc weź się człowieku pohamuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Owoc uspokój się. Bo będize ostrzeżenie. Niestety Twoje dowcipy są ostatnimi czasy mało śmieszne za to denerwujące. Za numer na shout-boxie to w ogóle miałem ochotę Ci walnąć bana z punktu więc weź się człowieku pohamuj. WRC fan: Michael Park, pilot Markko Martina nie żyje Sad ['] owoc666: Czasem tak bywa... owoc666: Raz pęknie serce, a raz prezerwatywa... Wink Gratuluje poczucia smaku. Nawet mnie zaskoczyłeś. Zacznę uzywać przycisku ignoruj Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 Proponuję przykleić ogłoszenie z tym cytatem :roll: Ban? Ostrzeżenie? Jeśli chcecie, sam odejdę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Proponuję przykleić ogłoszenie z tym cytatem :roll: Ban? Ostrzeżenie? Jeśli chcecie, sam odejdę. Wystarczy, że się uspokoisz. I bedziesz uzywał rozumu-wiesz gdzie go masz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiom Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Wystarczy, że się uspokoisz. I bedziesz uzywał rozumu-wiesz gdzie go masz?? Dlaczego się czepiacie biednego owoca? Bez przesady! Na forum widzę kilku gości pieprzących od rzeczy i jakoś nikt ich się nie czepia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Krzysiom - przeczytaj post Piotra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiom Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Krzysiom - przeczytaj post Piotra... Przeczytałem go wcześniej i czytałes mą odpowiedż. Uważam że na forum są równi i równiejsi stąd ma uwaga o czepianiu się. Niech sobie chłopaczyna pisze, co to komu przeszkadza? Tym bardziej że mogę wskazac całe niestrawne, durne lub wręcz głupie wątki które żyją na forum bez jakichkolwiek uwag z niczyjej strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 Uważam że na forum są równi i równiejsi stąd ma uwaga o czepianiu się. Daj spokój, krzysiom, może zawitasz na Plejady to sobie zrobimy transparent: "Ostrzeżone chłopaki, to równe chłopaki" Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiom Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 "Ostrzeżone chłopaki, to równe chłopaki" Te ostrzeżenie to załapałeś teraz za ten watek? Bo jakos mi to umknęło..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 Te ostrzeżenie to załapałeś teraz za ten watek? Aha. Po żarcie w kierunku WRC fana miarka się przebrała Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiom Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Aha. Po żarcie w kierunku WRC fana miarka się przebrała No nie! Załamałem się! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 krzysiom, Niech sobie chłopaczyna pisze, co to komu przeszkadza? Czy naprawdę uważasz że ze smierci można sobie żartować porównująć ją do peknietej prezerwatywy?? No nie!Załamałem się! ja też Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiom Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 A dlaczego wywalono moja odpowiedź? Cenzurę wprowadzamy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 A dlaczego wywalono moja odpowiedź?Cenzurę wprowadzamy? nie wywalono, tylko przeniesiono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiom Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 A dlaczego wywalono moja odpowiedź?Cenzurę wprowadzamy? nie wywalono, tylko przeniesiono... Wywalono! Dostałem komunikat o usunięciu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiom Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 krzysiom, Niech sobie chłopaczyna pisze, co to komu przeszkadza? Czy naprawdę uważasz że ze smierci można sobie żartować porównująć ją do peknietej prezerwatywy?? No nie!Załamałem się! ja też Pozwolę sobie powtórzyć. Jakoś tak tego nie odbieram. Inna sprawa to wciskanie tej smierci w kążdym wątku. Ile można tym epatować? W "rozlużnić atmosferę" też wrzućcie i zacznijcie się na wszystkich obrażać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Wywalono!Dostałem komunikat o usunięciu.... a to sorry, nie wiedziałem :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 owocowi przynajmniej wszyscy jasno wytłumaczyli za co ma ostrzeżenie... P.S. Ten wątek został wycięty z innego (wątku) tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiom Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 owocowi przynajmniej wszyscy jasno wytłumaczyli za co ma ostrzeżenie... P.S. Ten wątek został wycięty z innego (wątku) tak ? No ja też nie narzekam na niewiedzę. Mimo to uważam za bez sensu. U mnie tylko uzasadnienie po jakimś czasie się zmieniło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniqa Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Jakoś tak tego nie odbieram.Inna sprawa to wciskanie tej smierci w kążdym wątku. Ile można tym epatować? W "rozlużnić atmosferę" też wrzućcie i zacznijcie się na wszystkich obrażać. tak się składa że rajdy to sport bardzo bliski dośc licznej grupie forumowiczów..a powstrzymanie się od mocno niesmacznych porównań wcale nie jest takie trudne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 Dajcie spokój, nie ma o co bić piany. :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiom Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 tak się składa że rajdy to sport bardzo bliski dośc licznej grupie forumowiczów..a powstrzymanie się od mocno niesmacznych porównań wcale nie jest takie trudne... Mam zacząć nosić żałobę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts