demol Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Proszę o zamieszczanie tutaj dokumentacji (manuali) w postaci plików bądź linków do plików z innych serwerów. Subaru Impreza 96 Workshop Manual Subaru Impreza 98 Workshop Manual Subaru Impreza WRX 2002 Service Manual Subaru Impreza WRX STi 2004 Service Manual Subaru Legacy 2000 User manual Subaru Legacy 1998 User manual Service manuale (1990-2015, Legacy, Outback, Baja, Impreza, Outback Sport, Crosstrek, WRX, STI, Forester, Tribeca, SVX, BRZ) https://sl-i.net/FORUM/showthread.php?18087-Subaru-Factory-Service-Manuals-(FSM)-Every-Model-USDM-EU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 I jeszcze proponuję przykleić temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 troche danych różnych Subarek i różne instrukcje itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golfstrom Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Dostałem usermanuala do legacy'98 w pdf od kogoś z forum.....ale już nie pamiętam od kogo Tylko, że zzipowana instrukcja ma 3,2MB i nie wiem jak ją tu umieścić....... pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
klipper007 Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Jestem Witam! Niedawno zanabyłem Forestera MY2001 w wersji zdaje się podstawowej. Niestety manual w oryginale wymaga aby sprechać a ja speakam . Zwracam się do szczęśliwych posiadaczy Forków aby wspomogli młodszego stażem kolegę. Nie bardzo mam ochotę na początku coś sp....... . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek777 Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Witam Tu jest trochę ciekawych rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiszpan25 Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Tak przy okazji zapytam o manual do Justy II (chętnie po angielsku) PZDR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JUSTYnka Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 No nareszcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JUSTYnka Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 BARDZO PROSZE O POMOC. Potrzebuje dokumentacje techniczna do JUSTYnki rocznik 85. Czy jest taka wogule dostępna?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 BARDZO PROSZE O POMOC. Potrzebuje dokumentacje techniczna do JUSTYnki rocznik 85. Czy jest taka wogule dostępna?? Pod tym adresem http://www.main.experiencetherave.com:8 ... anuals.zip Znajduje się spory plik (200MB) ściąga się dosyć długo i czasami zrywa połączenie, w środku jest instrukcja serwisowa do większości modeli, w tym i do Justy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Czy ktoś już gdzieś widział instrukcję serwisową do Imprezy MY 2006? Szczególnie STI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inzynier_mamon Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Czy ktoś ma/korzystał/widział/kupował stąd Myślałem o tym ale może ktoś ma i nie ma co wyważać otwartych drzwi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panklex Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 super sprawa. ciekawe czy da sie powielac, bo można by sie nawet dorzucić Link to comment Share on other sites More sharing options...
inzynier_mamon Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Na ebay-u - zwłasza angielskim - można tego znaleźć wiele. Co prawda nie ma nowych modeli, ale za to o ile taniej Link Poczekamy, aż więcej osób przeczyta i odpowie. Albo zrobimy składkę 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panklex Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Faktycznie thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rychu Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 witam, a ja mam pytanko ... czy moze ktos posiada materialy po polsku do Imprezy 2000 GL ? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 http://www.mygyroplane.com/overhaulej22.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazylia Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 A moze ktos natrafil na materialy do Legacy Spec. B? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 A chcsz dłubać już w nowym aucie z gwarancją? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazylia Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 A chcsz dłubać już w nowym aucie z gwarancją? Chce go lepiej poznac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 W zasadzie H6 ma tylko dwa cylindry więcej niż H4, reszta podobnie jak w N/A. Oczywiście peweni torchę różnic też będzie, ale to tylko silnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Na allegro pojawiło się coś takiego : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C779133 może kogoś to zainteresuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Han Skolo Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 A ja bym poprosił o jakieś materiały w wersji PL. Cokolwiek co dotyczy SUBARU. Jeśli trzeba, nie zawacham się podać swojego maila ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Obawiam się, że z materiałami po naszemu może być cienko, wskazana umiejętność Japońskiego/Angielskiego lub Niemieckiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Han Skolo Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Z angielskim jeszcze sobie poradzę, z niemieckim.....chmmm.... mam znajomą, która uczy tego przedmiotu, tylko nie wiem czy polubi tłumaczenia Instrukcji do Subaru. No może jak ją przewiozę swoją Imprezką to sie pokusi o przetłumaczenie kilku stron . A co do japońskiego, to pozwolę się wykazać innym :wink: P.S. Czy naprawdę nie ma czegokolwiek do Subaru w naszym ojczystym języku??? Przecież ludzie jakieś filmy z hiszpańskiego i portugalskiego tłumaczą, a nikt nie wpadł na pomysł, żeby przetłumaczyć jakąś pożyteczna książkę zwaną Instrukcją Obsługi do Subaru. Musimy zebrać ekipę wybrać jakiś ładny ELEMENTARZ o Subaru i zacząć tłumaczyć po kilka stron, a potem zebrać to w całość. Może nawet powstanie piierwsza profesjonalna instrukcja obsługi tej Marki :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts