Jump to content

gumy do forysia ;)

qbson

Recommended Posts

Ja kupiłem zwykłe szosowe opony BFgoodich Profiler są świetne na wodę i na asfalt mogę je polecić.

Jednak żałuję, że nie wybrałem czegoś wypośrodkowanego jak dajmy na to forester.

Zdążyłem się już zakopać w piachu.... jakym miał ciut bardziej terenowe ogumienie miałbym mniejsze problemy z wykopaniem się....

Next time zrobię sobie tzw. uniwersalne opony... pomimo ogólnej opinii, że jak do wszystkiego to do niczego :wink:

pozdrawiam

A serio to ja polecam Wrangler Ultra Grip- są super

Używam tych samych - też je polecam, pewnie się w nich czułem zarówno na asfalcie (a zrobiłem zimowy wyskok do Szwajcarii, więc był tu obowiązkowy etap jechania przez niemieckie autostrady "ile fabryka dała") jak i poza nim. Z wyjątkiem tego pamiętnego epizodu w Bieszczadach, kiedy pojechałem Foresterem wykopywać skuter śnieżny, który mi się zakopał w zaspie. Forester zakopał się też ale niestety dużo wcześniej :-).

To fajna guma,cicha,dobra na suchy asfalt,na mokrym też ok a na śniegu i lodzie mnie nie zawiodła nigdy a testowałem ją mocno-Foryś ze 2 miesiące robił jako "pzecieracz" drogi i sobie świetnie radził. No i co ważne nie ma wyśrubowanej ceny, kosztowała 400zł/szt. Teraz do Legasia też sobie takie kupie :D

To fajna guma,cicha,dobra na suchy asfalt,na mokrym też ok a na śniegu i lodzie mnie nie zawiodła nigdy a testowałem ją mocno-Foryś ze 2 miesiące robił jako "pzecieracz" drogi i sobie świetnie radził. No i co ważne nie ma wyśrubowanej ceny, kosztowała 400zł/szt. Teraz do Legasia też sobie takie kupie :D

to jest opona zimowa???? gdzie to kupić??? właśnie miałem zamiar zamawiać Goodyeary UG 3. 400zł w rozmiarze 215/60R16???, niezła cena :D

to jest opona zimowa???? gdzie to kupić???

Tak - pełna nazwa to Goodyear Wrangler Ultra Grip. Zimowa opona terenowo-szosowa dla samochodów AWD. Kupiłem jak wszystkie dotąd, u "swojego" wulkanizatora - po prostu dla mnie zamówił.

jak tu się qurfa :evil: czegoś dowiedzieć próbuję, a postów w temacie jest nie więcej niż 10%.

Ludzie otwórzcie sobie temat "tutaj się pi..doli" i róbcie kabaret.

Premie są od ilości postów, czy tylko świadomość, że jest się bardziej pobudza do śmiecenia w wątkach.

jak tu się qurfa czegoś dowiedzieć próbuję

http://forum.subaru.pl/search.php?mode=results

można sie czegoś dowiedzieć nie zakładając 5tego takiego samego tematu, tylko ciągnąc juz istniejący :idea:

Premie są od ilości postów, czy tylko świadomość, że jest się bardziej pobudza do śmiecenia w wątkach.

jak dla mnie to licznik postów może wogóle nie istnieć...

EOT :!: